Irina Begu o va întâlni pe Laura Siegemund în turul 2 de la Australian Open. Când este programată partida

Robert Zanfir 18.01.2023, 19:05
Irina Begu o va întâlni pe Laura Siegemund în turul 2 de la Australian Open. Când este programată partida

Irina Begu (32 ani, 30 WTA) o va întâlni pe Laura Siegemund (34 de ani, 158 WTA), în turul 2 de la Australian Open. Românca a învins-o în turul 1 pe Elizabeth Mandlik, scor 3-6, 7-6 (1), 6-2.

Irina Begu ține steagul sus la Australian Open. După ce a aflat că va juca împotriva altei adversare decât cea stabilită inițial, Begu a fost nevoită să își amâne meciul cu Elizabeth Mandlik din cauza condițiilor meteo. În cele din urmă, românca se poate bucura de tenis la Melbourne și în orele următoare. Va da peste Laura Siegemund, în turul doi al turneului de la Antipozi. Irina Begu este în inferioritate în meciurile directe cu americanca. Siegemund conduce cu 4-1.

Când este programată partida dintre Irina Begu și Laura Siegemund

Laura Siegemund a trecut de italianca Lucia Bronzetti cu 2-6, 6-4, 6-3. Americanca va avea de data aceasta o adversară mult mai motivată.

Irina Begu este în formă în acest început de an, în ciuda startului nu tocmai dorit de la Melbourne. Totuși, americanca are atuul victoriilor din trecut în fața româncei.

  • Partida dintre Irina Begu și Laura Siegemund este programată joi dimineață, în jurul orelor 06:00. Întâlnirea va fi a treia a zilei și va avea loc pe terenul 8.

Reacția Irinei Begu după victoria din turul 1 de la Australian Open

Irina Begu a avut de lucru în fața lui Elizabeth Mandlik. Meciul a durat două ore și 38 de minute. Românca s-a plâns și de condițiile meteo.

„Am început bine, cu 2-0, însă am fost puţin mai tensionată decât în alte meciuri. Cred că din această cauză am avut puţin picioarele blocate. Braţul la fel. Mingea mea nu a deranjat atât de mult, am fost destul de pasivă şi nu am pus presiune. Ea nu a jucat rău, însă cred că nu am variat suficient de mult în primul set şi o bună parte din setul al doilea.

Bineînţeles că îmi doresc să joc cât mai bine. O iau meci cu meci. Rezultatul de la Adelaide este unul, bineînţeles că îmi dă încredere, însă aici condiţiile sunt diferite. Acolo erau 30 şi ceva de grade, azi am jucat pe 18 grade, deci contează foarte mult, cel puţin în jocul meu, să fie mai cald. Încerc să fac tot ce pot în acest turneu şi sper să ajung cât mai departe

Evident că aceste condiţii sunt pentru toţi sportivii, dar este greu. Ieri am aşteptat undeva la 6 ore, după care mi s-a spus că mi se amână meciul pentru azi. Azi am venit la ora 9 şi am început meciul la ora 5. Nu e uşor să aştepţi, mai ales că era primul meci şi e mai multă tensiune decât de obicei. Dar încerci ca sportiv să faci faţă şi să te adaptezi cât mai repede”, a declarat Irina Begu, conform Eurosport.

Prin victoria din turul 1 de la Australian Open, Irina Begu şi-a asigurat un cec de 158.850 de dolari australieni şi 45 de puncte WTA.

(N.r. – Despre viitoarea adversară, Laura Siegemund) Ne ştim destul de bine, am jucat de multe ori împotriva ei. Este o adversară dificilă. Voi încerca să joc un tenis mai bun faţă de astăzi”
Irina Begu.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe