Ironii de la Cluj cu destinația Gigi Becali. Dan Petrescu cere 10 milioane pentru Deac

Gabriel-Alexandru Ioniță / 12.08.2022, 12:31
Ironii de la Cluj cu destinația Gigi Becali. Dan Petrescu cere 10 milioane pentru Deac

Gigi Becali a fost ironizat de Dan Petrescu după ce a spus că vrea 5 milioane de euro în schimbul lui Florinel Coman, respectiv 6 milioane de euro pentru Darius Olaru. În aceeași notă, antrenorul CFR-ului spune că el ar solicita nu mai puțin de 10 milioane de euro în schimbul lui Ciprian Deac, despre care s-a zvonit că ar fi dorit tot de Rapid, ca și Coman și Olaru.

Dan Petrescu apelează la „strategia” Gigi Becali

Dan Petrescu a făcut mențiunea că ar cere această sumă în schimbul lui Deac, raportat la pretențiile enunțate în spațiul public de alți oameni de fotbal din România, cu aluzie directă la Gigi Becali. Antrenorul campioanei a încheiat prin a sublinia cât de important este Ciprian Deac pentru el și pentru echipă.

10 milioane de euro. Dacă se cer 7-8 milioane pe alți jucători, eu aș cere 10 pentru Deac. Asta dacă aș fi patron, dar nu sunt. Nu l-aș lăsa să plece niciodată, avem o relație excelentă. A jucat foarte multe meciuri sub comanda mea și cred că nici el nu și-ar dori să plece”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă de după meciul retur cu Shakhtyor Soligorsk din preliminariile Conference League.

Totuși, șansele unui eventual transfer al lui Deac la Rapid sunt extrem de mici, lucru recunoscut chiar și de Adrian Mutu în cadrul ultimei conferințe de presă pe care a susținut-o. „Nu cred că CFR Cluj s-ar despărți de Deac și nici el nu cred că ar pleca din Cluj”, a spus „Briliantul” despre acest subiect.

Ce a spus patronul de la FCSB despre posibilul interes al Rapidului pentru Olaru și Coman

„Acum am văzut că s-a speculat, că a făcut Rapidul nu știu ce. În primul rând, tot timpul cel mare ia de la cel mai mic. Și eu sunt mai mare ca Șucu, o să iau eu de la el. Mâine iar mă spovedesc, că iar… Când eu vând o marfă nu contează cine ia, dar trebuie să aibă bani. Dacă îl vrea pe Coman, 5 milioane. Dacă îl vrea pe Olaru, 6 milioane. Să facă oferta.

Dacă faci ofertă de 3.5 milioane cum zic ei, e batjocură, treaba lor. M-a sunat un jurnalist că a făcut nu știu ce ofertă Rapidul. Nu pot ei să cumpere de la mine, trebuie să mai crească de vreo două, trei ori. Dacă totuși vor, Coman da, e și pentru el valabilă. 5 milioane. Pentru Olaru, 6 milioane. Vând la oricine, și la Craiova și la CFR. Atâta costă Coman”, a spus Gigi Becali într-o intervenție telefonică la Pro Arena.

CITEȘTE ȘI Transferul nebun încercat de Gigi Becali, în miez de noapte. „Înainte aș fi dat bani să scap de el, acum nu îl pot lua”. A fost refuzat imediat de Mititelu