Istvan Kovacs plătit cu 5800 de euro la doar trei zile după ce a făcut praf meciul CFR Cluj – Petrolul. Unde a fost prezent arbitrul român

Bogdan Solomon 21.09.2023, 18:40
Istvan Kovacs plătit cu 5800 de euro la doar trei zile după ce a făcut praf meciul CFR Cluj – Petrolul. Unde a fost prezent arbitrul român

Deciziile eronate luate în meciul CFR Cluj – Petrolul nu par să-l afecteze pe Istvan Kovacs. Ba chiar își rotunjește serios veniturile, la doar trei zile după acel moment.

Istvan Kovacs încasează 5800 de euro la trei zile după ce a făcut praf meciul CFR Cluj – Petrolul

Centralul originar din Carei a devenit inamicul public numărul unu în această perioadă, după ce le-a refuzat ploieștenilor două lovituri de la 11 metri, fără să consulte monitorul VAR. Cu toate acestea, cariera sa nu are deloc de suferit. Dimpotrivă.

A fost trimis în Arabia Saudită pentru a oficia unul dintre cele mai importante meciuri ale etapei: Damac FC – Al Hilal. Echipa gazdă este antrenată de Cosmin Contra și îl are în lot pe căpitanul naționalei, Nicolae Stanciu.

Pentru această partidă, Kovacs va încasa o sumă deloc de neglijat, 5.800 de euro. Din brigadă mai fac parte doi tușieri români, Vasile Marinescu, respectiv Mihai Artene.

Porumboiu, atac devastator: „La cât de îngâmfat, arogant și plin de sine e, Kovacs nu are cum să se ducă la VAR”

În ediția de marți, 19 septembrie a emisiunii PlaySport Live, Adrian Porumboiu l-a desființat pe cel mai bine cotat arbitru român al momentului pentru modul în care a judecat fazele încriminate de ploieșteni. Nu a uitat nici de presupusa „relație” cu fosta campioană, CFR Cluj.

„La cât de îngâmfat, arogant și plin de sine nu are nicio treabă cu arbitrajul. Cum să se ducă el la VAR? Trebuie să fie umil față de regulile jocului, față de fotbal în general. Nu s-a dus la VAR pentru că-i era teamă că trebuie să dea penalty. Cum nici Colțescu nu s-a dus, pentru că-i era frică. Și el a fost prea sigur, plus că așa se întâmplă când la VAR sunt arbitri mai slab cotați decât cei din teren. Dacă era Hațegan în camera VAR, cu siguranță nu se întâmpla asta.

Au trecut atâtea amoruri tenebroase peste ei (n.r. Kovacs și CFR), trecutul este așa de tumultos, că era bine ca el să nu mai arbitreze niciodată CFR Cluj. Știu că este din Cluj, nu din Carei, acolo stă, are un apartament. Cine i l-a dat, cine l-a luat nu știu. Nu se ia de ani de zile nicio decizie, nu se va lua nici acum la CCA. O suspendare dură a luat Colțescu, am rămas stupefiat. A fost delegat ca al patrulea arbitru la un meci de Liga Campionilor, deci a fost pedepsit (n.r. ironic).Am înțeles că e credincios și atunci ăștia se iartă, cum am auzit de la domnul Becali”, a răbufnit Porumboiu.

Urmăriți Playsport.ro și pe