Italienii de la FCU Craiova, la raport în fața lui Gianluca Di Marzio. “Faptul că am ajuns în România este o mare satisfacție. Le mulțumesc tuturor pentru oportunitate”

Bordei Radu / 15.05.2021, 12:38
Italienii de la FCU Craiova, la raport în fața lui Gianluca Di Marzio. “Faptul că am ajuns în România este o mare satisfacție. Le mulțumesc tuturor pentru oportunitate”

Italienii de la FCU Craiova, la raport în fața lui Gianluca Di Marzio. Celebrul jurnalist din Peninsulă nu a ratat prilejul de a vorbi cu doi dintre cei care au contribuit din plin la promovarea Craiovei lui Mititelu. Este vorba de Lorenzo Paramatti și Andrea Compagno, jucători care au lăsat ligile inferioare din Italia pentru a veni în Bănie.

De aceea satisfacția lor a fost una mult mai mare. Cei doi fotbaliști au demonstrat că au valoare iar din sezonul viitor de abia așteaptă duelurile cu CFR Cluj sau FCSB

Italienii de la FCU Craiova: “Faptul că am ajuns în România este o mare satisfacție. Le mulțumesc tuturor pentru oportunitate”

Pentru Lorenzo Paramatti, accidentările i-au marcat cariera. Acesta s-a lansat la Bologna, cu care a și reușit o promovare în Serie A. Din păcate, fiul lui Michelle, fostul jucător de la Juventus, a suferit o serie de probleme fizice care l-au împiedicat să evolueze la nivel înalt. Înainte de a veni la Craiova, chiar se întreba dacă mai poate juca fotbal.

Fotbalistii Craiovei au sărbătorit promovarea în Liga 1

Mulțumesc agenților mei, dar și celor de la Craiova, care au avut încredere în mine. A fost un ultim tren pentru mine, sper ca ghnioanele să se fi terminat. Acum am reușit o promovare istorică, am dus Craiova după 10 ani în prima ligă. Și vom juca cu echipe tari, cum e CFR. Ei s-au bătut și cu Roma, în Europa. De aceea, expunerea este mult mai mare, a recunoscut fotbalistul

Compagno, omul care aduce promovarea

Andrea s-a dovedit o adevărată revelație, mai ales în playoff. Atacantul crescut la Palermo a venit din campionatul din San Marino, dar a arătat că are valoare. În playoff a fost cel mai bun om al echipei lui Trică, cu 5 reușite.

Visul meu e să joc în Serie A, dar mai e mult de muncă. Până atunci vreau să mai fac performanță aici. Oamenii sunt minunați, ne-au primit bine și când mi-au strigat numele, am fost impresionat. Este o senzație deosebită, spune Companio

Sărbătoare și Toto Cutugno în Bănie

Cei doi italieni au sărbătorit performanța obținută de oamenii lui Mititelu și recunosc că se simt foarte bine în Bănie. Mai ales că ceilalți jucători i-au întâmpinat cu….cântece specifice.

Am rămas surprins când colegii îmi cântau Toto Cutugno sau Al Bano. Eu nu am auzit niciodată aceste cântece, dar aici sunt foarte populare. M-am amuzat foarte tare, a spus Paramatti.

Cei doi vor trebui să demonstreze valoarea și în sezonul viitor, când se vor duela cu forțele din Liga 1.