Italienii nu mai contenesc cu laudele la adresa lui Dennis Man. Românul este considerat un jucător esențial la Parma

Robert Zanfir 25.09.2022, 22:35
Italienii nu mai contenesc cu laudele la adresa lui Dennis Man. Românul este considerat un jucător esențial la Parma

Dennis Man (24 de ani) rămâne unul dintre cei mai lăudați jucători din Serie B. La națională, jucătorul Parmei încă este așteptat să își dovedească valoarea. România primește vizita Bosniei, în ultimul meci din Liga Națiunilor. Partida este programată luni, 26 septembrie, de la 21:45.

Dennis Man are un început de sezon bun la Parma. Fostul atacant al FCSB a jucat în toate cele șase partide din Serie B. Și-a trecut numele pe tabelă de două ori. Rezultatul? A fost convocat de Edi Iordănescu pentru partidele cu Finlanda și Bosnia, ultimele din Liga Națiunilor.

Dennis Man, lăudat de italieni și când este la națională

Cel mai scump transfer făcut vreodată de o echipă românească, Dennis Man a fost titular cu Finlanda, în ultima partidă a naționalei. Nu a reușit un meci bun și a fost schimbat în minutul 66. Va avea șansa de a se revanșa pe stadionul Giulești. Un eventual joc de nivel sub tricolor i-ar putea redeschide drumul spre Serie A. Udinese şi Sassuolo îl monitorizează intens. În acest context, vorbele lui Roberto Stellone, tehnician cu CV bun în Italia, îi vin de minune

„Parma are doi portari extraordinari, au jucători precum Tutino, Estevez. Este și Man, care este un fotbalist devastator care poate decide meciurile în orice moment”, a declarat fostul antrenor al actualului lider din Serie B, Reggina.

Dennis Man, „locomotiva” Parmei spre Serie A?

Dennis Man a marcat de două ori în startul de sezon din liga a doua italiană. Totuși, Fabio Pecchia este convins că românul poate mult mai mult.

„Așteptăm mai mult de la Dennis Man. El a demonstrat deja că are calități mari în duelurile unu contra unu și la partea de finalizare, dar trebuie să muncească mai mult pentru a crește”, a spus antrenorul Parmei, la finalul meciului cu Ascoli.

Parma este pe locul 8 în Serie B, cu 9 puncte după 6 meciuri jucate.

Programul României în Grupa 3 din Liga Națiunilor, Liga B

Dennis Man va avea ocazia să îi recucerească și pe suporterii naționalei. România are nevoie de victorie cu Bosnia. Ultimul meci din Liga Națiunilor este programat luni, de la 21:45.

4 iunie 2022
Finlanda – Bosnia și Herțegovina 1-1
Muntenegru – ROMÂNIA 2-0

7 iunie 2022
Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA 1-0
Finlanda – Muntenegru 2-0

11 iunie 2022
Muntenegru – Bosnia Herțegovina 1-1
ROMÂNIA – Finlanda 1-0.

14 iunie 2022
Bosnia și Herțegovina – Finlanda 3-2
ROMÂNIA – Muntenegru 0-3

23 septembrie 2022
Bosnia și Herțegovina – Muntenegru 21:45
Finlanda – ROMÂNIA 1-1

26 septembrie 2022
Muntenegru – Finlanda 21:45
ROMÂNIA – Bosnia și Herțegovina 21:45.