Italienii sunt la picioarele lui Dennis Man. Fotbalistul român a revenit cu gol la Parma

Ioan Valentin Oprea 17.09.2023, 20:24
Italienii sunt la picioarele lui Dennis Man. Fotbalistul român a revenit cu gol la Parma

Dennis Man a încântat în ultimul meci al Parmei. Chiar dacă a stat pe teren doar 45 de minute, internaţionalul tricolor a primit numeroase laude din partea presei din „Cizmă”.

După ce a ratat acţiunea tricolorilor din această lună, din cauza unei accidentări, Man s-a recuperat la timp pentru a putea evolua în Serie B. Fostul fotbalist de la FCSB a prins primul unsprezece şi i-a răsplătit încrederea antrenorului principal Pecchia printr-un gol marcat în minutul 18.

Găsit bine în centrul careului, Man a plasat mingea perfect, aceasta lovind mai întâi bara şi intrând apoi în plasă, fără a-i da nicio şansă goalkeeper-ului de la Catanzaro să mai intervină.

Pecchia l-a schimbat la pauză

A fost reauşita care a deschis festivalul de goluri al Parmei. Galben-albaştrii s-au impus, în cele din urmă, cu scorul de 5-0 şi sunt pe primul loc în divizia secundă, după scurgerea a cinci etape.

La pauză, Pecchia a horătât să îl înlocuiască pe Man, însă 45 de minute au fost suficiente pentru ca jucătorul în vârstă de 25 de ani să-i farmece pe jurnaliştii italieni. Site-ul ParmaLive.it a vorbit la superlativ despre evoluţia lui Man şi a subliniat că acesta a reprezentat un permanent pericol pentru poarta lui Catanzaro.

Mai mult decât atât, o acţiune luată pe cont propriu de Man, care a făcut slalom prin defensiva adversă, i-a determinat pe ziariştii din „Cizmă” să-l asemene pe român cu portughezul Cristiano Ronaldo.

Ce acțiune a lui Dennis Man! Românul se deghizează în Cristiano Ronaldo, scoate din joc jumătate din apărarea lui Catanzaro și rămâne singur cu portarul Fulignati, însă este blocat. Când Parma pleacă pe contraatac pare de neoprit, iar Man pare că are o zi de grație”, au scris cei de la ParmaLive.it.

Mihăilă, menţinut pe banca de rezerve

Celălalt jucător din România legitimat la formaţia de pe „Stadio Ennio Tardini”, Valentin Mihăilă, a văzut întreaga partidă doar de pe banca de rezerve.

Man şi Mihăilă se află sub contract cu Parma până în vara lui 2025, iar Giovanni Becali, omul care îi impresariază pe cei doi fotbalişti tricolori, a subliniat, de curând, că aceştia vor sta până la finalul sezonului actual în Serie B.

Rămâne, în schimb, deschisă posibilitatea ca aceştia să îşi găsească noi angajamente în vara lui 2024.       

Urmăriți Playsport.ro și pe