Iubirea s-a transformat în ură față de omul care l-a adus pe Ianis Hagi la Rangers. Val de atacuri la adresa lui Steven Gerrard

Giosanu Catinca / 11.11.2021, 22:14
Iubirea s-a transformat în ură față de omul care l-a adus pe Ianis Hagi la Rangers. Val de atacuri la adresa lui Steven Gerrard

Suporterii lui Rangers au răbufnit la adresa lui Steven Gerrard după ce tehnicianul a decis să preia Aston Villa. Cel mai tare i-a deranjat pe suporteri că omul care l-a adus pe Ianis Hagi la Rangers a părăsit gruparea într-un moment extrem de dificil. Fanii grupării scoțiene sunt de părere că Gerrard trebuia să ia și el parte la meciul din cupele europene și chiar la semifinală.

Steven Gerrard, criticat de fanii lui Rangers

Steven Gerard a fost numit oficial pe banca celor de la Aston Villa. Formația din Premier League rămăsese fără tehnician după demiterea lui Dean Smith. Tehnicianul a semnat un contract pe trei ani și jumătate cu Aston Villa. Clubul a plătit 4,6 milioane de euro pentru „eliberarea” antrenorului lui Rangers. Fostul mare jucător al lui Liverpool a avut un mesaj impresionant la despărțirea de scoțieni.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost lângă mine la Rangers, mai ales suporterilor. Să câștig al 55-lea titlu din istoria clubului a fost o adevărată onoare, este un moment care va rămâne într-un loc special din inima mea.

Sper că puteți să înțelegeți decizia mea și că acceptați acest lucru. M-am îndrăgostit de Rangers și mereu voi urmări parcursul echipei. Voi rămâne mereu un suporter al lui Rangers.”, a scris tehnicianul pe Instagram.

În ciuda declarațiilor făcute, tehnicianul de 41 de ani a fost aspru criticat de suporterii lui Rangers. Aceștia au reacționat dur, mai ales că, în urmă cu câteva săptămâni, antrenorul a spus că nu intenționează să plece de la echipă în viitorul apropiat.

”Sunt furios că a făcut-o într-un moment ca acesta”

Suporterii lui Rangers au fost foarte dezamăgiți de plecarea lui Steven Gerrard. Ei și-au manifestat părerile de rău prin mesaje postate pe rețelele de socializare. Iată ce i-au transmis internauții noului antrenor de la Aston Villa:

O zi foarte, foarte tristă. Mi-ar plăcea să îi mulțumesc pentru ce a făcut pentru clubul nostru, dar nu îl voi ierta niciodată că ne-a lăsat în această perioadă. Mi-am pierdut tot respectul pentru el. Nimeni nu este mai mare decât clubul”.

Apreciez munca pe care a depus-o timp de trei ani, de la haos la campioni. Din păcate, nu este plăcut să pui capăt cu o plecare atât de urâtă”.

Nu știu ce să cred despre această veste. Sunt furios că a făcut-o într-un moment ca acesta, când se apropie un meci din cupele europene și o semifinală. Totuși, știm că loialitatea sa pe termen lung nu a fost niciodată față de Rangers. Îmi doresc să vină cineva care poate câștiga și care iubește acest club. Cine este următorul?”

Este cu adevărat un șarpe. Sper să vei retrograda. Nu îți doresc nimic bun pentru că ai făcut acest lucru în acest moment”.

În momentul de față, Giovanni van Bronckhorst (46 de ani) are cele mai mari șanse să o preia pe Rangers, potrivit presei engleze.