Iubita lui Coman îl atacă pe Ovidiu Sabău: ”Răutate, frustrare și frică!”

Giosanu Catinca / 04.03.2021, 20:56
Iubita lui Coman îl atacă pe Ovidiu Sabău: ”Răutate, frustrare și frică!”

Ioana Timofeciuc, partenera de viață a lui Florinel Coman, i-a răspuns lui Ovidiu Sabău, după ce acesta a acuzat-o că îi afectează cariera jucătorului care evoluează la echipa lui Gigi Becali. Cum a reacționat focoasa șatenă și ce i-a transmis fostului fotbalist?

Iubita lui Coman îl atacă pe Ovidiu Sabău

Iubita lui Coman și-a ieșit din minți în momentul în care a văzut că este atacată pe nedrept. Totul a început în momentul în care Ovidiu Sabău l-a sfătuit pe Florinel Coman să-și aleagă cu grijă oamenii din anturaj, în special partenera de viață.

În urma declarațiilor făcute de către cel care a jucat pe postul de mijlocaș pentru mai multe echipe între care Dinamo București și Echipa națională de fotbal a României, Ioana Timofeciuc a reacționat dur pe rețelele de socializare.

Mai exact, iubita lui Florinel Coman a postat pe contul său de Instagram un mesaj acid, în care a evidențiat faptul că răutățile pornesc din frustrare sau din frică.

Reacție acidă a Ioanei Timofeciuc, după sfatul dat de Sabău lui Florinel Coman
Reacția Ioanei Timofeciuc, după sfatul dat de Sabău lui Florinel Coman / Sursa Foto: Captură Instagram @Ioana Timofeciuc

”Răutate, frustrare și frică!”

Iubirea unui singur om poate forma un câmp energetic atât de mare încât va neutraliza câmpul de joasă frecvență a celor mulți și plini de răutate. Un om compasiv poate înțelege că la baza răutății stau întotdeauna frustrarea și frica, astfel încât nu va risposta, nu va intra într-un război. Ba din contră, va alege pacea și va simți compasiune (înțelegere) pentru cei care nu pot vedea decât răul în ceilalți.”, a scris Ioana Timofeciuc, pe contul său de Instagram.

Nu doar afirmațiile lui Ovidiu Sabău au deranjat-o pe tânăra șatenă. Ea a reacționat la fel de dur și după izbucnirea scandalului în care a fost implicat Florinel Coman. Faptul că iubitul ei a fost prins conducând pe Autostrada Soarelui cu 165 km/h și fără un permis de conducere valabil în Romania a afectat-o foarte tare pe Ioana Timofeciuc. Concret, ea și-a șters aproape toate pozele de pe Instagram. În plus, le-a cerut celor care nu o susțin să îi dea unfollow.

Spuneți că persoanele pot fi judecate după poze, ok, judecați-mă acum. Și cine nu este aici pentru mine, este rugat să iasă definitiv, să-mi dea block. Nu vreau 38k persoane involuate. Mă mulțumesc cu 7 persoane înțelepte, evoluate.”, a mai spus iubita lui Coman, după ce și-a șters majoritatea fotografiilor din cont.