Iureș la Craiova. Fanii Universității Craiova, atac dur la Papură. “Dispari. Rotaru, trezește-te”

Alex Vartolomei 28.09.2023, 15:15
Iureș la Craiova. Fanii Universității Craiova, atac dur la Papură. “Dispari. Rotaru, trezește-te”

„Peluza Nord”, galeria celor de la CS Universitatea Craiova, a inițiat pe rețelele de socialie o acțiune împotriva lui Corneliu Papură.

Din momentul numirii acestuia pe bancă, formația din Bănie a înregistrat două remize. Ultimul rezultat de egalitate este cu CS Tunari, penultima clasată în Liga 2, scor 1-1. Partida a contat pentru prima etapă a grupelor din Cupa României Betano.

În urma semieșecului din prima etapă a Cupei României, 1-1 cu penultima clasată în Liga 2, atmosfera la Craiova a devenit extrem de tensionată.

După remiza cu Universitatea Cluj, scor 1-1, în campionat, patronul Mihai Rotaru a făcut o criză de nervi și a ridicat tonul la jucători în vestiar, „de astăzi aveți zero credit”. Acum, după remiza cu CS Tunari, cei care au reacționat au fost suporterii din galeria alb-albaștrilor.

Fanii olteni au postat numeroase comentarii pe pagina de Facebook a clubului și au lansat o serie de ironii la adresa favoriților:

„Epavelor!”,
„Nu aveți nici o scuză, rușine să vă fie!”
„Felicitări, asta e valoarea voastră”

Nici „interimarul” Corneliu Papură nu a scăpat de furia suporterilor craioveni.

„Se vede mâna lui. Am văzut trasee antrenate, scheme la faze fixe, plus că Papură știe să bage în teren cei mai în formă jucători, știe să joace și mai multe sisteme”.

„Peluza Nord”, galeria Universității Craiova, a inițiat pe rețelele sociale o acțiunea numită „Știința merită antrenor. Papură, dispari. Rotaru, trezește-te!”. Comentariul: „Ronnie O’Sullivan a achitat clauza lui Corneliu, Corneliu este deja la aeroport. Știința caută antrenor”.

Fanii olteni cred că că echipa are nevoie în acest moment de un tehncian principal și l-au tras la răspunde pe Mihai Rotaru, amintind o declarație mai veche a acestuia:

„Nu am judecat niciodată Universitatea Craiova în termeni de profit sau pierdere. Pe de altă parte, întotdeauna voi pune pe primul loc viitorul Științei în detrimentul unor ambiții de moment”, a fost declarația patronului oltenilor.

Urmăriți Playsport.ro și pe