Ivan era ca și vândut în Franța, dar totul s-a blocat în ultima clipă. Dezvăluiri de ultimă oră

Bogdan Solomon 25.07.2023, 20:40
Ivan era ca și vândut în Franța, dar totul s-a blocat în ultima clipă. Dezvăluiri de ultimă oră

Universitatea Craiova putea da o lovitură importantă pe piața transferurilor. Andrei Ivan era ca și vândut în Franța, dar totul a picat pe ultima sută de metri. Dezvăluirea a fost făcută abia acum.

Andrei Ivan a fost aproape să ajungă în Franța, dar totul s-a blocat în ultima clipă

Potrivit fostului președinte al formației oltene, Sorin Cîrțu, Ivan putea ajunge la Bordeaux în această vară. Mihai Rotaru acceptase să-l cedeze pentru trei milioane de euro, numai că ratarea promovării a făcut imposibilă mutarea.

Ladislau Boloni a fost cel care i-a refuzat, indirect, atacantului acest transfer, ducând-o pe Metz în Ligue 1, în detrimentul echipei pentru care evoluează și Alexi Pitu, adus de la Farul în iarna acestui an. „Condamnată” la încă un sezon în eșalonul secund, Bordeaux nu a mai putut achita suma respectivă.

„Și Mihai Rotaru a avut ghinion într-un fel. Dacă promova Bordeaux în Ligue 1, Ivan nu mai era pe aici. Era oferta făcută astă iarnă și era valabilă în continuare, pe 3 milioane, și ar fi plecat la Bordeaux în vara asta. Dar pentru că a promovat Metz, Bordeaux nu își poate permite să mai dea 3 milioane ca să îl aducă pe Ivan”, a dezvăluit Cîrțu pentru fanatik.ro.

Ivan, taxat: „E o mare vină și din partea lui”

În altă ordine de idei, fostul component al Craiovei Maxima nu a ratat ocazia de a-l „urechea” pe Andrei Ivan, convins că este vinovat la rândul său pentru faptul că nu mai reușește să prindă un transfer peste hotare. A avut în trecut două astfel de experiențe, la Krasnodar și Rapid Viena.

„Aici sunt problemele lui Ivan. El nu poate să aibă continuitate. Eu zic că e o mare vină și din partea lui, cu tot ce se întâmplă. Este inadmisibil ca tu, la 26 de ani, să nu ai ambele picioare.

A zis că l-au trimis în partea dreaptă… păi au fost niște situații în care să intre pe piciorul stâng, a dat niște pase cu dreptul, o aiureală d-asta. Dacă ai piciorul stâng, intri într-o combinație”, a mai spus Cîrțu.

În stagiunea anterioară, „vârful” de 26 de ani a bifat 43 de partide și a reușit să-și treacă de 17 ori numele pe lista marcatorilor. Site-urile de specialitate îl evaluează în momentul de față la 2,5 milioane de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe