Ivana Knoll a pus ochii pe Wladimir Klitschko. „E bărbatul ideal pentru mine” | Galerie FOTO

Giosanu Catinca 12.01.2023, 09:46

Ivana Knoll și-a crescut popularitatea după ce a apărut îmbrăcată în ținute extrem de sexy la Campionatul Mondial din Qatar. Fosta Miss Croația a atras toate privirile în tribunele din Qatar, iar reţelele sociale au fost împânzite cu pozele ei. Toți bărbații o doresc, însă ea nu se lasă ușor cucerită. Croata de origine germană a spus cum arată bărbatul perfect din perspectiva ei.

Ivana Knoll, atrasă de Wladimir Klitschko

Ivana Knoll este o femeie extrem de ambițioasă. Ea a recunoscut în cadrul unui interviu că a făcut deplasarea la Qatar special pentru a-și atrage mai mulți fani și chiar a reușit acest lucru.

Fostă Miss Croația 2016 avea ”doar” 600.000 de urmăritori înainte să se fotografieze la Campionatul Mondial din Qatar. Bruneta a făcut senzație la turneul final, iar acum are peste 3,5 milioane de urmăritori. Croasta a mărturisit că își dorește să aibă alături de ea un bărbat precum Wladimir Klitschko.

„E bărbatul ideal pentru mine”

Fotomodelul croat care a făcut senzație cu aparițiile sale la Cupa Mondială a primit mesaje de la mai mulți fotbaliști după încheierea turneului final din Qatar. Ea susține însă că este atrasă de Wladimir Klitschko.

Fostul mare campion la box s-a implicat anul trecut în războiul declanșat de Vladimir Putin. El a decis să lupte alături de fratele său pentru a apăra capitala Ucrainei și chiar a strâns bani pentru a veni în spijinul persoanelor afectate de război.

Există un bărbat care, pentru mine, e cel mai bun dintre cei buni. Wladimir Klitschko este tiparul bărbatului ideal pentru mine. Arată foarte bine, dar e și înspăimântător.”, s-a confesat Ivana Knoll, în cadrul unui podcast.

Ce avere are Ivana Knoll

Croata considerată „zeița” Mondialului din Qatar își câștigă existența. Superba brunetă are o avere estimată la un milion și jumătate de dolari.

Cea mai înfocată suporteră a Croației a lucrat mulți ani ca model. Pentru că nu s-a mulțumit cu atât, ea a absolvit un curs și a devenit designer vestimentar. Ulterior, s-a înscris la o facultate de prestigiu din Rijeka și și-a înființat propria companie.

Firma condusă de Ivana produce lenjerie intimă. Tânăra a promovat peste tot în mediul virtual articolele vopsite în culorile tradiționale ale steagului Croației și nu poate spune că duce lipsă de clienți.

Urmăriți Playsport.ro și pe