Jack Grealish semnează cu Manchester City și devine cel mai scump jucător din istoria Premier League

Radu Bordei 04.08.2021, 23:45

Suporterii din Premier League se pregătesc pentru o nouă bombă, când vine vorba de transferuri. După ce a văzut rivala Manchester United cum se întărește, campioana Angliei este gata să dea răspunsul. Milionarii Angliei pregătesc cel mai scump transfer din istoria Premier League.

Unul din cei mai buni jucători englezi din ultimii ani este gata să treacă sub comanda lui Pep Guardiola. Este așteptat ca transferul să fie anunțat, în următoarele ore. Iar suma care va fi plătită este una fabuloasă.

Manchester City sparge banca ca să îl aducă pe Jack Grealish: 115 milioane de euro vor plăti „cetățenii” pentru căpitanul celor de la Aston Villa

Jack Grealish este considerat unul dintre cei mai tehnici și valoroși fotbaliști englezi din ultimul deceniu. Considerat drept urmașul marelui Paul Gascoigne, mijlocașul de 25 de ani tocmai ce a disputat, cu naționala Angliei, finala de la Campionatul European. Iar acum se pregătește pentru transferul carierei. Guardiola l-a plasat în topul preferințelor sale, alături de Harry Kane. Iar șefii clubului sunt gata să îi îndeplinească prima cerință antrenorului.

Fanii campioanei erau îngrijorați, după ce au observat cum se întăreau rivalii din oraș. Jadon Sancho și Raphael Varane erau marile mutări făcute de Manchester United. Dar acum vine replica campioanei. Iar Grealish va deveni cel mai scump transfer din istoria Premier League. Jucătorul s-a întors din vacanță și s-a prezentat la echipa sa. Doar că toată lumea de la Aston Villa se așteaptă ca internaționalul englez să își facă bagajele și să plece la Manchester cât mai repede cu putință.

Manchester City nu se oprește: vine și Harry Kane?

Pentru Manchester City nu există criză financiară. După ce se va oficializa transferul lui Jack Grealish, campionii vor lucra la următoarea mutare cutremur din fotbalul englez. Căpitanul naționalei și a celor de la Tottenham, Harry Kane, este disperat să plece de la Londra. Atacantul a refuzat să se prezinte la pregrătirile echipei, mai ales că se află, încă, în Florida. De aceea va fi nevoit să stea și în carantină, iar șefii clubului suspectează că golgheterul londonezilor forțează plecarea de la echipă.

Harry Kane vrea să lupte pentru titlu și Liga Campionilor și Manchester City îi poate oferi acest lucru. Nu va fi ușor, campionii vor trebui să scoată din buzunar o sumă și mai mare. Tranzacția s-ar ridica undeva la aproape 200 de milioane de euro. Astfel, Manchester City va sparge toate recordurile, în Anglia, în doar o singură perioadă de transferuri.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe