Jack Grealish, șocat de mesajul unui puști din galeria lui Manchester City! „E dorința mamei!”

Olteanu Ștefan 04.11.2021, 15:16

Un puști din galeria „cetățenilor” a afișat la meciul Manchester City – Club Brugge un mesaj pentru Jack Grealish. O practică des întâlnită în ziua de azi, atunci când vine vorba despre micii admiratori ai fotbalului care își doresc să primească un accesoriu de la jucătorul favorit. Însă în acest caz, mesajul puștiului a fost puțin diferit.

„Jack, mama mea îți vrea pantalonii!”. Un puști din galeria lui Manchester City i-a transmis un mesaj comic superstarului de 26 de ani

Pe rețelele de socializare s-a viralizat o fotografie cu un puști din galeria lui Manchester City, care a înălțat în tribunele arenei „Etihad” un mesaj pentru Jack Grealish.
S-a întâmplat în timpul partidei de Champions League dintre Manchester City și Leipzig, pe care „cetățenii” au câștigat-o cu 4-1.
Jack Grealish a fost ales de Pep Guardiola în echipa de start, însă nu a reușit să se remarce cu gol sau assist. În minutul 68, el a fost înlocuit de Gabriel Jesus.
În momentul ieșirii de pe teren, Grealish a fost întâmpinat de un puști din tribune cu un mesaj inedit. Fanul „cetățenilor” voia o amintire de la preferatul său, însă nu tricoul, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori. Puștiul i-a cerut lui Grealish pantalonii, motivând că asta este dorința mamei sale:

Jack, mama mea îți vrea pantalonii, dar cred că se va mulțumi și cu tricoul. Te rog”, a fost mesajul afișat de tânărul suporter.

Imaginea s-a viralizat rapid și a făcut înconjurul rețelelor de socializare.

Un fan al lui Manchester City i-a cerut pantalonii lui Grealish
Un fan al lui Manchester City i-a cerut pantalonii lui Grealish

Grealish, criticat de un atacant legendar: „Întrebarea este dacă poate fi la fel de bun ca la Aston Villa?”

Jack Grealish a fost cel mai spectaculos transfer al „cetățenilor” în această vară. Aston Villa a încasat în schimbul său arpoximativ 120 de milioane de euro.
Cu toate acestea, Grealish nu a impresionat până în acest moment. El a reușit două goluri și trei pase decisive în 15 meciuri jucate pentru City.
Michael Owen, fost atacant cu 40 de goluri în naționala Angliei, pune sub semnul întrebării transferul lui Grealish:

Cred că e curajos și cere mereu mingea sub presiune. E excepțional și o să aibă succes pentru că evoluează la o echiă foarte bună. Întrebarea este dacă poate să fie de bun ca la cealaltă echipă, Aston Villa. Nu cred că se potrivește necesare la Manchester City.

La Villa parcă era cineva care venea și lua mingea de la fundași, se ducea aproape de poartă și scotea o lovitură liberă. E cel mai faultat jucător din Premier League de departe. Totuși nu cred că Manchester City vrea lovituri libere, ei vor să paseze și să fie rapizi.

Nu caută centrări sau faze fixe. Grealish caută mereu duelurile și încetinește jocul, fiindcă are atingeri multe. O să marcheze goluri, dar nu se potrivește tocmai perfect la City”, a spus Michael Owen, conform Dailymail.

Antonio Conte, săgeți către fosta echipă: „Au fost 9 titluri la rând. Eu am început acest ciclu și tot eu i-am pus capăt”.

Urmăriți Playsport.ro și pe