James Rodriguez, spre PSG? De abia transferat în Qatar, planul pare a fi altul

Ștefănescu Dragoș / 23.09.2021, 19:12
James Rodriguez, spre PSG? De abia transferat în Qatar, planul pare a fi altul

James Rodriguez a traversat în ultima vreme momente dificile la Everton. Căzut în dizgrație, columbianul nu a mai evoluat deloc pentru echipa ”caramelelor”. După oficializarea transferului în Qatar, a apărut zvonul că James Rodriguez va ajunge la PSG.

James Rodriguez a plecat de la Everton

O nouă bombă a explodat în ultimele zile pe piața transferurilor. Fostul jucător al lui Real Madrid și Bayern Munchen, James Rodriguez (30 de ani) s-a transferat la Al Rayyan, în Qatar.

Columbianul fusese adus de Everton la începutul sezonului trecut la dorința antrenorului Carlo Ancelotti. Rodriguez și-a început aventura în Anglia cu prestații excelente care au impresionat fanii ”caramelelor”. Lucrurile nu au mai mers însă bine pentru columbian după ce Rafa Benitez a venit pe banca tehnică a lui Everton. Accidentările repetate l-au ținut pe Rodriguez departe de teren. Încet, columbianul a căzut în dizgrație la clubul englez care a decis să-l vândă. Astfel, columbianul a fost vândut la formația Al Rayyan pentru suma de 8 milioane de euro.

Alegerea lui James Rodriguez a fost una total neașteptată având în vedere că de curând a fost intersată de serviciile sale și AC Milan. Înaintea plecării de la Everton, columbianul declara că nu știe pentru ce echipă va evolua dar în schimb a exclus o eventuală revenire la Real Madrid.

Lumea mă întreabă des unde voi juca. Adevărul este că nu știu. Momentan, este o întrebare foarte complicată. Vom vedea ce se întâmplă. Nu vreau să spun da sau nu (n.red. – dacă ar rămâne la Everton), pentru că nu știu. Mă antrenez bine și din greu. Nu știu unde o să joc. În fotbal, ca și în viață, nu știm nimic…Nu cred că mă voi mai întoarce la Madrid lângă Ancelotti. Este un capitol închis și nu se va mai întâmpla niciodată”, a declarat James Rodriguez.

James Rodriguez, spre PSG?

Transferul lui James Rodriguez la Al Ryyan este extrem de surprinzător. Prin această mutare, columbianul dă impresia că a renunțat la fotbalul european. Totuși o clauză din contractul său cu noul club arată exact opusul. Conform cotidianului spaniol AS, contractul columbianului are stipulată o clauză conform căreia fostul jucător al lui Real Madrid poate ajunge la PSG.

Vicecampioana Franței va urmări constant evoluțiile fotbalistului după transferul în Qatar. Dacă se va decide să îl aducă pe ”Parc des Princes”, conducerea parizienilor o va putea face fără să plătească nicio sumă de transfer. Interesant este și faptul că antrenor la Al Rayyan este francezul Laurent Blanc. Acesta a fost în trecut tehnicianul celor de la PSG. Toate aceste coincidențe aparente întăresc ideea că în scurt timp James Rodriguez va ajunge la PSG.