Jean Vlădoiu îl distruge pe Marius Croitoru după ce FC Argeș e aproape retrogradată în Liga 2. “Ăsta ne-a nenorocit echipa”

George Drafta 30.05.2023, 23:52
Jean Vlădoiu îl distruge pe Marius Croitoru după ce FC Argeș e aproape retrogradată în Liga 2. “Ăsta ne-a nenorocit echipa”

Fostul director sportiv al piteştenilor a indicat principalul vinovat pentru situaţia dezastruoasă în care a ajuns echipa din Trivale, învinsă categoric dee Dinamo în prima manşă a barajului de menţinere în prima ligă.

Fosta glorie a alb-violeţilor consideră că strategia făcută în momentul aducerii lui Marius Croitoru pe banca vulturilor este responsabilă pentru retrogradarea care se profilează la orizont. Fostul tehnician al lui FC Argeş l-a înlocuit la sfârşitul turului sezonului regular pe Andrei Prepliţă. Cel care dusese echipa în playoff în stagiunea precedentă.

Marius Croitoru a fost schimbat înainte de ultima etapă a sezonului regular al Superligii
Marius Croitoru a fost schimbat înainte de ultima etapă a sezonului regular al Superligii

”Stanciu a decis împreună cu Croitoru lotul. La cine au renunțat, ce jucători au adus, împreună au lucrat. Stanciu are o mare legătură, pentru că, după plecarea mea, a fost peste toți oamenii din club. A ținut legătura cu Gentea, Croitoru l-a vrut pe X, l-a adus pe X, l-a vrut afară pe Y afară, l-a dat afară.

Eu am renunțat pentru că mi-am dat seama că nu mai am ce să facă acolo, cu un antrenor care vrea peste noapte să joace tiki-taka Barcelona cu doi portari pe care îi ai care nu au joc de picior. Mi se pare ireal. Poți să fii tu Mourinho. Nu ai cum să joci la Pitești în două săptămâni ceea ce joacă Hagi de o viață”, a fost comentariul lui Vlădoiu la Digi Sport.

A plecat înainte de dezastru

Jean Vlădoiu s-a despărţit de gruparea la care s-a lansat în fotbalul mare în luna decembrie a anului trecut. Doi ani a petrecut într-o funcţie oficială la club fostul internaţional.

Jean Vlădoiu venise
Jean Vlădoiu venise „la pachet” cu Andrei Prepeliţă în decembrie 2020 la FC Argeş

„Ei credeau că eu stau acolo degeaba. Uitați ce se întâmplă, jucatori care se bat în teren, care se ceartă, care rup tricoul echipei. Eu îl băgam în mașină și îi ziceam ’Du-te, băiatule, de unde te-a adus Croitoru. Eu nu am văzut în viața mea un jucător să rupă tricoul echipei de nervi. M-a durut foarte tare.

Niciodată nu am trăit asemenea dezamăgire. Nu știu dacă Daniel l-a adus pe Croitoru. Ăsta ne-a nenorocit echipa. Eu alt vinovat nu văd. Nu poți să ai un asemenea comportament, să înjuri, să pui presiune pe toată lumea. Mă doare că am fost la FC Argeș. Atât mental, cât și fizic sunt căzuți în momentul asta”, a încheiat Vlădoiu.

Urmăriți Playsport.ro și pe