Jerry Gane vrea liniște la Dinamo! „A fost ca un film horror”

Marian Cărăvan 20.12.2020, 23:42
Jerry Gane vrea liniște la Dinamo! „A fost ca un film horror”

Dinamo a remizat, 1-1 cu Academica Clinceni, în ultimul meci disputat în 2020. „Câinii” încheie turul de campionat pe locul 10, cu 16 puncte. Urmează o zi decisivă pentru Dinamo. Antrenorul Jerry Gane așteaptă să vadă încotro se va îndrepta Dinamo.

 Antrenorul Jerry Gane așteaptă ședința de luni de la Dinamo

Dinamo traversează o perioadă cruntă din punct de vedere financiar. Ziua de luni poate aduce unele clarificări, cel puțin la nivelul acționariatului. Neplătiți de câteva luni, jucătorii așteaptă și ei să vadă ce se întâmplă. Dinamo a încheiat turul de campionat cu o remiză, 1-1 cu Academica Clinceni, într-un meci disputat duminică seara la Călărași. Și antrenorul Jerry Gane este în așteptare. Tehnicianul „câinilor” este mâhnit că toți au fost mințiți de investitorii spanioli. Despre meciul cu Clinceni, Jerry Gane a vorbit foarte puțin.

„Eu cred că am fost echipa care a controlat jocul și meritam mai mult de un punct. Ei au avut o singură ocazie în prima repriză și golul, e greu să joci contra unei echipe care se apără cu 8-9 jucători. Trebuie să-mi felicit jucătorii, merită respectul tuturor pentru ce au făcut în ultimele luni”, a spus Jerry Gane după meciul cu Clinceni.

Antrenorul spune că acum are nevoie de liniște și așteaptă și el să vadă cine va conduce clubul. Ziua de luni poate aduce multe răspunsuri.

Luni va avea loc o ședință în cadrul clubului, iar Ionel Gane așteaptă să vadă în ce direcție va merge Dinamo:

„Avem 16 puncte în acest moment, mai sunt multe etape, dar ce am trăit până acum a fost ca un film horror. Jocurile ne-au adus un sentiment plăcut, în rest am fost mințiți și am trăit foarte greu aceste cinci luni. Acum am nevoie de puțină liniște, o să vedem de mâine încolo ce se va întâmpla.

Mâine o să fie o ședință la club, vom vedea ce se va decide, cine va prelua conducerea. Trebuie să vedem câți jucători rămân, pe 3 ianuarie are loc reunirea. Aștept ziua de mâine, să vedem ce decizii se vor lua la nivel de conducere administrativă”, a mai spus antrenorul Ionel Gane.

Rezultatele înregistrate de Dinamo în turul campionatului

În turul campionatului, Dinamo a înregistrat 4 victorii, 4 egaluri și 7 înfrângeri.

1-1 cu Hermannstadt (acasă); 0-1 cu Chindia (deplasare); 1-1 cu FC Botoșani (a); 3-1 cu Gaz Metan Mediaș (d); 0-1 cu UTA (a); 2-3 cu FCSB (a); 0-1 cu Universitatea Craiova (a); 0-2 cu Sepsi (d); 1-1 cu Astra (a); 1-2 cu Viitorul (d); 3-0 cu FC Voluntari (a); 1-0 cu ACS Campionii FC Argeș (d); 4-1 cu Politehnica Iași (a); 0-2 cu CFR Cluj (a); 1-1 cu Academica Clinceni (d).

Dinamo încheie turul de campionat pe locul 10, cu 16 puncte.

Urmăriți Playsport.ro și pe