Jignită public de Mihai Bobonete, marea Simona Halep nu a reacționat niciodată. Fanii, în schimb, au luat foc: „Mare jeg mai ești” – FOTO

Radu Bordei 08.08.2022, 08:56
Jignită public de Mihai Bobonete, marea Simona Halep nu a reacționat niciodată. Fanii, în schimb, au luat foc: „Mare jeg mai ești” – FOTO

În urmă cu aproape un deceniu, Simona Halep nu era privită cu respectul pe care îl inspiră acum. Pe vremea aceea, jucătoarea noastră de abia începea să urce pe scara performanței. De aceea, încă nu era luată în serios, lucru demonstrat de unul din cei mai în vogă comedieni din România.

Mihai Bobonete, glumă „fără perdea” la adresa Simonei Halep. Cum a reacționat campioana noastră

Episodul s-a petrecut în 2015, când Simona Halep avea 23 de ani și începuse să își croiască un drum către elita WTA. Românca tocmai se calificase în sferturile Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Unul din cei care au felicitat-o a fost și Mihai Bobonete. Simpaticul actor a avut, însă, o reacție nepotrivită. Acesta a postat o fotografuie în care jucătoarei i se vedeau colanții, iar mesajul nu a fost mai fericit.

”Iar a câștigat Simona, bravo ei dar poza asta spune că a luptat tare și…mai spune ceva:)), a fost postarea actorului

Simona nu a reacționat, tot așa cum nu a făcut-o de-a lungul timpului nici la alte critici dure, mai ales din partea unor jurnaliști ca Radu Banciu. În schimb Bobonete a trebuit să răspundă în fața fanilor. Aceștia l-au criticat dur, pe rețelele de socializare. „Jegule” sau „Vezi ce a fost la Charlie Hebdo” au fost printre cele mai dure critici primite de Bobonete.

Simona Halep, fără antrenor la Toronto. Patrick Mouratoglou este în vacanță

Simona Halep a avut probleme de sănătate și a trebuit să se retragă de la Citi Open, din Washington. Românca se pregătește acum, în Canada, pentru turneul de la Toronto. Fostul lider mondial speră la un traseu cât mai lung, dar va trebui să se descurce fără Patrick Mouratoglou. Antrenorul francez nu a însoțit-o la primele turnee de pe teritoriu american. Asta pentru că bărbatul de de 56 de ani a preferat un sejur în Grecia, pe insula exclusivistă Mykonos. Acolo este însoțit de superba lui soție, Ada Obilu. Cei doi sunt căsătoriți de 5 ani și au două fetițe.

Antrenorul francez este la al treilea mariaj și,. în trecut, ar fi avut o relație și cu Serena Williams, pe care a și antrenat-o. Mouratoglou se va reuni cu Simona peste câteva zile, pentru a pregăti împreună ultimul mare turneu de Grand Slam, cel de la US Open.

Simona se pregătește să debuteze în Rogers Cup, competiție pe care a câștigat-o deja de două ori. Jucătoarea noastră va întâlni o oponentă din calificări

Urmăriți Playsport.ro și pe