Joacă la U Cluj, dar își ia bani de la rivala CFR! Cum este posibil așa ceva?

Iosif Pintilie 27.01.2023, 16:52
Joacă la U Cluj, dar își ia bani de la rivala CFR! Cum este posibil așa ceva?

CFR Cluj este bună de plată pentru un fotbalist al rivalei. Alexandru Chipciu a plecat de la Campioana României la ”U” Cluj în aceatsă vară. Acum, el are de recuperat bani.

Comisia a admis recursul lui Chipciu

Chipciu a câștigat procesul împotriva lui CFR Cșijși are de primit toți banii neprimiți de la echipa lui Dan Petrescu.

“CHIPCIU MIHAIȚĂ ALEXANDRU vs. FC CFR 1907 CLUJ SA – Pretenții financiare – Admite recursul. Modifică în tot Hotărârea CNSL nr. 151/12.10.2022. Admite cererea de chemare în judecată formulată de Chipciu Mihăiță Alexandru împotriva FC CFR 1907 Cluj SA.

Obligă FC CFR 1907 Cluj SA la plata către jucătorul Chipciu Mihăiță a diferenței de plată conform acordului de încetare, precum și a taxei de procedură în recurs.

Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată la data de 26.01.2023, în ședință nepublică, la sediul LPF”, este decizia Comisiei de Recurs din cadrul FRF.

Ce a spus Alex Chipciu după plecarea de la CFR?

Alex Chipciu a venit la CFR Cluj, fiind prezentat ca un super-transfer. A adunat 76 de meciuri, 5 goluri și 5 pase decisive pentru campioana României, dar revenirea lui Dan Petrescu pe banca echipei l-a scos din echipă.

După plecare, el a spus că a trecut printr-o perioadă neagră în cariera lui, în mandatul lui Dan Petrescu, considerând că pentru el ar fi fost mult mai bine să rămână unul dintre Edi Iordănescu ori Marius Șumudică pe bancă.

”Ce să clarific? Am zis, cât a fost Dan Petrescu a fost o perioadă neagră pentru mine. E o problemă, vorbim ceva şi la televizor nu apare tot. Am spus că nu am vrut să mai lucrez cu Dan Petrescu, am avut posibilitatea de a pleca. Într-adevăr, am făcut niţel pe victima, aoleu că nu mă mai vreţi şi pentru mine a fost un lucru foarte bun să apară că Dan Petrescu nu mă mai vrea.

Puteam să profit, să negociez lucrurile cum trebuie. Am avut şi perioade bune. Am luat campionatul cu Edi Iordănescu, am avut 8 victorii din 8 cu Şumudică. Mai departe nu mai vreau să vorbesc, Dan Petrescu e un antrenor foarte bun, nu vreau să mai intru în detalii, să ia 100 de campionate. Nu e problema mea”, a declarat Alexandru Chipciu în cadrul unei conferințe de presă.

Urmăriți Playsport.ro și pe