Jose Mourinho, deranjat de declarațiile șefilor de la AS Roma: „Ar fi ca și când Iisus Hristos ar coborî și s-ar plimba pe străzile Vaticanului”

Cosmin Olteanu 24.05.2023, 22:24
Jose Mourinho, deranjat de declarațiile șefilor de la AS Roma: „Ar fi ca și când Iisus Hristos ar coborî și s-ar plimba pe străzile Vaticanului”

Jose Mourinho s-a declarat deranjat de declarațiile șefilor de la AS Roma. Declarația care l-a înfuriat pe „The Special One” a venit de la Tiago Pinto, directorul sportiv al celor de la AS Roma, care a spus că obiectivul echipei, în actualul sezon, era acela de a prinde un loc în Liga Campionilor.

În prezent, AS Roma se află pe locul 6 în Serie A, cu 60 de puncte obținute, la patru lungimi în spatele locului 4, ultimul care duce în grupele UCL.

Jose Mourinho, deranjat de declarațiile șefilor de la AS Roma

Jose Mourinho spune că, în opinia sa, a avut un sezon reușit la „cârma” Romei. Totodată, este de părere că ar fi un miracol dacă formația din capitala Italiei ar reuși să se califice în Liga Campionilor, având în vedere investițiile care au fost făcute.

„Cine a zis că Liga Campionilor a fost un obiectiv pentru Roma? Eu sigur nu! Mereu am încercat să fiu realist, nu îmi place să vând iluzii, nu am spus niciodată că suntem candidați la locurile de Champions League.

Când avem adversare precum cele din fața noastră, ar fi iresponsabil să vorbim de Ligă. Singurul lucru pentru care lupt este finala Europa League. Sunt echipe, jucători, antrenori, care joacă o astfel de finală o dată în viață. Noi suntem la a doua consecutivă.

Pentru mine e un sezon reușit, va fi ceva istoric dacă ne impunem. Eu și Tiago suntem prieteni buni, dar putem avea opinii diferite în anumite situații.

Putem scrie o pagină de istorie, vrem să o facem, dar calificarea în Liga Campionilor cu investiții de doar 7 milioane de euro ar fi mai mult de atât, ar fi un miracol. Ar fi ca și când Iisus Hristos ar coborî la Roma și s-ar plimba pe străzile Vaticanului”, a declarat Jose Mourinho, pentru presa internațională.

AS Roma este calificată în finala Europa League

AS Roma a reușit să se califice în finala Europa League, acolo unde o va înfrunta pe Sevilla. Meciul este programat pe 31 mai, la Budapesta, și va putea fi urmărit, în format live, pe playsport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe