„Fiul rătăcitor” s-a întors la Dinamo în această dimineață după ce toată lumea l-a dat dispărut! Bucurie în tabăra „câinilor”

Gabriel Eșanu 10.01.2021, 22:03
„Fiul rătăcitor” s-a întors la Dinamo în această dimineață după ce toată lumea l-a dat dispărut! Bucurie în tabăra „câinilor”

Juan Camara a revenit în cele din urmă la Dinamo, cu o săptămână întârziere faţă de restul colegilor. Spaniolul spune că a avut o învoire din partea clubului şi chiar că îşi doreşte să rămână şi pentru retur. Mai mult, Camara a povestit că a avut o discuţie cu Pablo Cortacero, care i-a promis că situaţia este sub control, iar proiectul Dinamo rămâne unul ambiţios. Fotbalistul iberic crede în promisiunile conaţionalului său, astfel că este pregătit să refuze oferta venită de la Craiova.

Juan Camara a prins două meciuri pentru prima echipă a Barcelonei! Este în prezent cotat la 600.000 de euro

CS Universitatea Craiova ar fi tentată să obţină semnătura lui Juan Camara. Oltenii ar vrea să negocieze cu Jagiellonia, formaţia care îl are sub contract, pentru un eventual împrumut. Cu o opţiune de cumpărare pentru 200.000 de euro, aşa cum are acesta şi cu Dinamo. Dar ar fi aşteptat ca mijlocaşul să îşi rezolve dezlegarea de Dinamo. Ceea ce pare din ce în ce mai puţin probabil să se întâmple.

„Sunt discuţii pe care trebuie să le poarte cu impresarul meu. Eu vreau să rămân la Dinamo”, a fost declaraţia făcută de Juan Camara pentru As.ro. Prin această reacţie, spaniolul le-a retezat oltenilor speranţele pentru un eventual transfer.

Juan Camara a marcat două goluri pentru Dinamo în cele 12 partide disputate în 2020 în Liga 1. Dintre care unul a fost de generic, cu un şut de la jumătatea terenului. Împrumutat în septembrie de la Jagiellonia, Camara are un CV impresionant. Cu apariţii inclusiv pentru prima echipă a Barcelonei. A mai jucat la Villarreal, Girona, Reus Deportiu şi Miedz Lednica. Are inclusiv cinci apariţii pentru selecţionata U17 a Spaniei şi este în prezent cotat la 600.000 de euro, conform Transfermarkt.de.

În ciuda eforturilor depuse de DDB, Dinamo pare să se îndrepte mai degrabă spre faliment. Fondurile pe care le obțin suporterii nu sunt suficiente pentru a acoperi datoriile. Mai ales că noua conducere spaniolă a adus foarte mulți jucători în vară, pe salarii uriașe pentru nivelul Ligii 1. Printre care şi Juan Camara. În prezent, echipa este pe locul 11, la patru puncte de zona de play-off.

Dar la un singur punct peste locurile retrogradabile. În primăvară se anunță o provocare uriașă, aceea de a obține licența pentru următorul sezon de Liga 1. Sezonul trecut, Dinamo a evitat retrogradarea cu ajutorul unei decizii luate de FRF. Anul acesta situația ar putea fi imposibil de remediat. Cu riscuri uriașe atât din punct de vedere sportiv, cât mai ales financiar. Chiar şi în aceste condiţii, Juan Camara pare dispus să continue în Ştefan cel Mare.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe