Jucăm la Mondial, alături de voi! Comentăm împreună meciurile din Qatar, în DIRECT, la Playsport LIVE!

Sorin Chiriac 28.11.2022, 16:59

Suntem în plin Campionat Mondial și meciurile devin din ce în ce mai intense, golurile mai frumoase, atmosfera mai electrizantă și rezultatele tot mai surprinzătoare! Am văzut deja toate echipele la lucru și se poate trage o primă concluzie despre favoritele la trofeu. Anglia, Spania, Franța și Brazilia au început în trombă, Argentina și-a revenit, cu o victorie superbă în fața Mexicului, iar Germania păstrează șanse de calificare, după remiza de aseară, cu Spania. Astăzi vom avea un nou meci de gală, cu Selecao în prim-plan. Brazilienii joacă împotriva viitoarei adversare a României din Preliminariile pentru Euro 2024, Elveția.

Transmisii LIVE, din Qatar!

Pe tot parcursul Cupei Mondiale, vom avea în edițiile Playsport LIVE transmisii în DIRECT de la fața locului. Trimisiul special al Playsport.ro la Campionatul Mondial, jurnalistul Justin Gafiuc, ne va ține la curent cu cele mai interesante subirect din mijlocul lor! Colegul nostru va relata toate evenimentele, știrile și reacțiile la cald, de dinaintea și de la finalul partidelor. Așa cum v-am obișnuit, el va încerca să răspundă și întrebărilor voastre, privitorilor noștri! La fel ca și în edițiile trecute, diseară vom merge la Doha, pentru a lua pulsul străzii și al suporterilor de la această Cupă Mondială, care devine din ce în ce mai atractivă.

Comentăm alături de voi, suporterii, în DIRECT, la Playsport LIVE!

Jurnaliștii Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanuvor fi, ca de obicei, în formă maximă și vor veni cu ultimele noutăți de la Campionatul Mondial din Qatar, dar și din fotbalul românesc. Așa cum v-am obișnuit deja, voi, cei care ne priviți, sunteți parte importantă a emisiunii Playsport LIVE! Vom intra în legătură directă cu voi, vă vom citi mesajele și îi vom adresa întrebările noastre invitatului nostru.

După cum știți deja, Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3KzyUKl.

Urmăriți Playsport.ro și pe