Jucător din Liga 1, forțat să joace, deși avea simptome de Covid?

Gabriel Peneș / 04.02.2021, 18:33
Jucător din Liga 1, forțat să joace, deși avea simptome de Covid?

Un caz grav e suspectat a se fi întâmplat în campionatul nostru. Jucător din Liga 1, forțat să joace, deși avea simptome de Covid? Conform ProSport, unul dintre mijlocașii revelației acestui sezon ar fi fost introdus în teren deși se simțea rău. Simptomele erau specifice infectării cu coronavirus. Ancheta ProSport a ajuns și la președintele clubului care a refuzat să dea un răspuns clar.

Jucător din Liga 1, forțat să joace, deși avea simptome de Covid?

Jucător din Liga 1, forțat să joace, deși avea simptome de Covid? Caz șocant la Chindia Târgoviște. Conform ProSport, atacantul Cristian Neguț ar fi fost forțat să joace în partida cu CFR Cluj, deși acuzase în preziua meciului simptome specifice COVID. Mai mult, în ziua jocului, Neguț s-a simțit foarte rău, iar la pauză ar fi cerut să fie schimbat pentru că avea febră! Antrenorul Emil Săndoi a ignorat pe moment problemele fotbalistului său și i-a cerut să tragă de el, iar în minutul 76 l-a scos de pe teren și l-a introdus pe Mihai Costea.

Sursele ProSport susțin că fotbalistul ar fi fost scos din lot pentru meciul cu FC Botoșani tocmai pentru că ar fi fost testat pozitiv! Antrenorul Emil Săndoi și președintele Chindiei Târgoviște, Marcel Ghergu, susțin că jucătorul nu s-ar fi plâns de simptome specifice COVID și că fotbalistul nu ar fi fost deocamdată testat. Pe de altă parte, Neguț a fost scos în mod misterios din lot pentru partida de azi, cu FC Botoșani.

Jucător din Liga 1, forțat să joace, deși avea simptome de Covid?
Jucător din Liga 1, forțat să joace, deși avea simptome de Covid? Conform ProSport, atacantul Cristi Neguț de la Chindia ar fi fost testat pozitiv înaintea meciului cu CFR Cluj din etapa trecută/Sursa foto: telekomsport.ro

Emil Săndoi: „Neguț mie nu mi-a zis nimic că ar avea simptome COVID”

Antrenorul Chindiei, Emil Săndoi a declarat celor de la ProSport că nu știe nimic despre o asemenea problemă medicală a jucătorului. El a precizat că înlocuirea lui Neguț s-a datorat unei probleme la genunchi.
Neguț mie nu mi-a zis nimic că ar avea simptome COVID. Noi l-am scos cu CFR pentru că acuza o durere la genunchi. Nu a jucat rău, dar a avut acele probleme, e și programul acesta încărcat. Nu a făcut antrenament cu noi, de asta l-am și scos din lot acum”, a declarat Emil Săndoi pentru ProSport.

Pe de altă parte, președintele Chindiei, Marcel Ghergu, a negat și el că atacantul Cristian Neguț ar fi pozitiv cu COVID. El a mai declarat că ziua de testare pentru echipă e cea de vineri. Ghergu a adăugat că nu e obligat să spună public ce fel de probleme medicale are jucătorul.

Are anumite probleme medicale. Nu am știut că se simte rău înainte de CFR Cluj. Acum nu e în lot, dar nu sunt obligat să spun public ce probleme are Neguț. Nu e testat pozitiv cu COVID acum! Mâine (n.r. – vineri) e testarea”, a declarat Ghergu pentru ProSport.

După ce jurnaliștii l-au informat că au informația că fotbalistul are deja test pozitiv, Ghergu și-a mai schimbat discursul. Ela confirmat existența unui test rapid, dar a refuzat să confirme rezultatul pozitiv al acestuia.

La noi nu a fost niciodată focar! Cine a luat, a luat întâmplător. Noi încercăm să respectăm protocoalele. Nu ascundem nimic, nu facem nimic greșit. Neguț a făcut un test rapid. Ce a ieșit? Nu știu ce a ieșit! O să vedem vineri!”, a mai declarat acesta.