Jucători de la Craiova lui Mititelu, arestați pentru tâlhărie! Cei doi fotbaliști au tâlhărit niște copii

George Drafta 19.11.2022, 23:02
Jucători de la Craiova lui Mititelu, arestați pentru tâlhărie! Cei doi fotbaliști au tâlhărit niște copii

Nu doar problemele din campionat ale echipei pe care o patronează îi dau bătăi de cap lui Adrian Mititelu.

Clubul finanţat de omul de afaceri are acum şi probleme de imagine, după ce doi dintre componenţii echipei secunde care evoluează în Liga 4 au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Este vorba despre Andrei Cătălin Albu de 18 ani și de Jesus Eduardo Sperlea de 16 ani.

Cei doi sunt acuzaţi de tâlhărie. Infracţiunea ar fi fost comisă asupra unor copii pe care i-ar fi ameninţat şi pe care i-au obligat să le ofere anumite sume de bani, informează cei de la reporter24.info. Fotbaliştii au fost arestaţi în cursul zilei de miercuri, iar poliţia a emis un comunicat în acest sens.

„În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiștii Secției 4 Poliție Craiova, în noaptea de 16/17 noiembrie a.c., i-au identificați pe cei doi tineri bănuiți de comiterea celor trei infracțiuni, respectiv un tânăr de 18 ani, din comuna Oprișor, județul Mehedinți și un minor de 16 ani, din municipiul Craiova.

Cei doi au fost conduși la audieri, iar în urma probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, este mesajul instituţiei.

Cătălin Albu este fratele lui Dragoş Albu, aflat în lotul primei echipe a celor de la FC U Craiova
Cătălin Albu este fratele lui Dragoş Albu, aflat în lotul primei echipe a celor de la FC U Craiova

Au şi probleme fotbalistice

Adrian Mititelu traversează o perioadă dificilă pentru că echipa sa l-a dezamăgit în a doua parte a acestui an. A ajuns pe loc retrogradabil după înfrângerea cu FCSB.

„Nici în cele mai pesimiste gânduri nu mă așteptam ca în această pauză să fim pe penultimul loc, sau pe cât suntem în clasament… Pe 15… este incredibil! Tot cred că este un vis, un coșmar, dar viața m-a învățat că trebuie să te aștepți mereu la ce e mai rău. Sunt tăbăcit, învățat. Jocul arată că obiectivul, play-off-ul, era legitim. Cred că mai avem nevoie de 2-3 jucători în iarnă. Sper să gestionăm bine această pauză.

Trebuie să gestionăm foarte bine. Eu n-am identificat o echipă despre care să zici că nu are nicio șansă să rămână în Liga 1. Va fi un final de an incandescent. Avem numai finale, 4 meciuri foarte grele în decembrie. Vom avea o iarnă foarte grea. E încă un an în care n-am reușit să ajungem unde ne-am propus, dar măcar să fie unul fără emoții la retrogradare”, a fost reacţia finanţatorului alb-albaştrilor în urmă cu o săptămână.

Patronul trupei din Bănie speră ca venirea lui Nicolo Napoli să deblocheze situaţia tot mai dificilă în care se află Chiţu & co.

„Situația e mai mult decât critică, sunt puțin debusolat. Echipa asta nu merita să fie aici! Niște rezultate total împotriva jocului prestat. Nu e dezamăgire, nici nu am puterea să privesc clasamentul. Am o frustrare uriașă, s-au cheltuit mulți bani, speranțe, așteptări, ani de muncă.

Vreau să transmit un mesaj tuturor care fac parte din acest grup. Nu mai e de glumă, nu mai e de joacă. Sincer, mi-e teamă. Știu ce înseamnă haosul și eticheta care ți se pune”, a mai punctat Mititelu.