Jucătorii Academicii Clinceni sunt într-o situație disperată! De când nu au mai primit banii jucătorii lui Adrian Falub

Gabriel-Alexandru Ioniță 19.12.2021, 20:51
Jucătorii Academicii Clinceni sunt într-o situație disperată! De când nu au mai primit banii jucătorii lui Adrian Falub

Academica Clinceni a pierdut și ultimul meci al anului și încheie prima parte a sezonului pe ultimul loc în Liga 1. Echipa preluată de Adrian Falub de la Ionuț Chirilă a fost învinsă pe teren propriu de Chindia Târgoviște cu scorul de 1-0.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Neguț în minutul 83 după un assist al lui Daniel Popa. După meci, jucătorii Academicii Clinceni au vorbit din nou despre situația foarte apăsătoare de la echipa ilfoveană. Atât din punct de vedere sportiv, cât, mai ales, din punct de vedere financiar.

Florin Gardoș a explicat că nu mai are nicio motivație să revină la antrenamentele Academicii Clinceni

Este bine cunoscut faptul că fotbaliștii formației din Clinceni nu și-au mai primit salariile de 4 luni. Iar, coroborat cu situația sportivă a echipei, este de înțeles faptul că jucătorii și-au pierdut orice urmă de motivație.

Acest aspect a fost subliniat și de Florin Gardoș după meciul cu Chindia. Fostul fundaș de la FCSB și Southampton s-a arătat deziluzionat de situația de la Academica Clinceni și a dezvăluit chiar, mai în glumă mai în serios, că îi vine să nu se mai prezinte la reunirea lotului după această pauză de iarnă.

Am arătat destul de rău azi, nu cred că meritam mai mult de un egal. Nu am fost concentraţi până la final pentru că nici Chindia nu mi s-a părut că ar fi făcut un joc extraordinar. E foarte dificil şi nu m-aş fi gândit niciodată în vară că vom ajunge în situaţia asta. Dar aşa se întâmplă dacă lucrurile nu sunt în ordine.

Cred că echipa asta nu e echipă de ultimul loc, dar trebuie schimbat ceva aici. În continuare sunt 4 luni restanţe la salarii. Dar am avut nişte bonusuri şi au fost bune şi alea, mai ales că am reuşit să facem nişte puncte. Și cel puţin ceva bani de Sărbători vor fi.

Nu am avut nicio satisfacţie pot să zic, sezonul ăsta. Adică dacă nu am nicio plăcere, mi-e greu să mai vin la fotbal. Nu am de ce să mai vin. Noi suntem oarecum la mijloc. Domnul Chirilă îşi doreşte în continuare să lucreze cu noi, noi suntem zi de zi acum cu un alt antrenor. Noi, jucătorii, am căzut cumva la mijloc”, a declarat Florin Gardoș la finalul partidei.

Continuă circul de la Clinceni. Replica lui Ionuț Chirilă după acuzele clubului: „Voi acționa pe căile legale. Sunt victima unui abuz”