Jucătorii de la FC U. Craiova își fac autocritica după egalul cu Chindia: „Cel mai slab meci de anul acesta”. Ce a spus Nicolo Napoli

Gabriel-Alexandru Ioniță / 12.03.2022, 20:11
Jucătorii de la FC U. Craiova își fac autocritica după egalul cu Chindia: „Cel mai slab meci de anul acesta”. Ce a spus Nicolo Napoli

FC U. Craiova a terminat la egalitate cu Chindia Târgoviște, scor 0-0, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1, într-un meci disputat pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Oltenii au fost blocați de apărarea compactă a echipei antrenate de Emil Săndoi și nu au reușit să marcheze, fapt ce s-a întâmplat pentru doar al doilea meci din acest an.

FC U. Craiova nu a reușit să spargă blocul defensiv al Chindiei Târgoviște

La finalul partidei, atacantul Claudiu Bălan s-a arătat nemulțumit de prestația sa și a colegilor săi. Atacantul oltenilor a subliniat faptul că echipa sa nu a reușit să își creeze prea multe ocazii de gol și a spus chiar că a fost cel mai slab meci făcut de FC U. Craiova în acest an.

Este cel mai slab meci al nostru de anul acesta. Nu am reușit să ne creăm ocazii. Singurul lucru bun este că nu am primit gol și am câștigat un punct. Nu știu dacă a fost o frică. Ei au acest stil de joc mai închis. Noi nu am reușit să îi deschidem. Era foarte important să începem cu o victorie azi. Jocul de anul acesta ne dădea speranțe că putem să câștigăm.

(n.r. Legat de șansele la a urca în clasament) După jocurile de până azi, da, dar după jocul din seara asta, nu. Trebuie să jucăm mult mai bine și putem spera. Trebuie să ne concentrăm și să luăm cele trei puncte (n.r. în meciul cu Gaz Metan)”, a spus Claudiu Bălan după meci.

Dragoș Albu a subliniat de asemenea inconsistența ofensivă a echipei sale

Atacantul formației din Bănie a fost secondat de căpitanul Dragoș Albu. Ca și colegul său, mijlocașul central al oltenilor a admis că echipa sa nu a fost în stare să pună prea multe probleme în atac. De asemenea, el a vorbit și despre faza la care Florea a cerut un penalty în urma unui duel cu el.

A fost un meci greu pentru noi. Ei au jucat foarte închis, știam acest lucru de la început. Trebuia să iuțim mai mult jocul acolo în față. Sigur că ne doream mult mai mult. Încercăm să creăm un grup, avem nevoie să creștem de la meci la meci. Din păcate, în seara asta nu am reușit să câștigăm, dar am întâlnit o echipă care se apară foarte bine.

Nu ne-am creat foarte multe ocazii, dar asta din cauza Chindiei. Au închis foarte bine și noi nu am putut să avem viteză acolo în față. (n.r. Despre duelul cu Daniel Florea) Nici nu știu dacă l-am călcat sau dacă a fost în careu. El a venit din viteză și eu i-am pus capac pe minge practic”, a spus și Dragoș Albu.

Nicolo Napoli, mulțumit de punctul scos de FC U. Craiova la Ploiești

În schimb, antrenorul Nicolo Napoli a fost puțin mai mulțumit după acest meci decât jucătorii săi. Tehnicianul italian consideră că rezultatul este unul echitabil și este bucuros că echipa sa nu a primit gol.

E un punct meritat pentru ambele echipe. Puține ocazii de gol, un duel între două echipe care au stat bine în teren. Eu mereu vorbesc cu fotbaliștii mei că trebuie să câștige meciul. Un punct e foarte bun. Important e că nu am primit gol. Sunt și alte partide, unde se joacă punctele. Încercăm să adunăm cât mai multe puncte pentru a salva echipa de la retrogradare.

(n.r. Despre o eventuală victorie contra lui Gaz Metan Mediaș) În mod normal. Știm că au probleme. Mergem acolo să jucăm ce jucăm mereu. Încercăm să câștigăm meciul, avem nevoie de puncte”, a declarat și antrenorul lui FC U. Craiova după meciul de la Ploiești.