Jucătorii de la FCSB fac coadă la celebra Marijana Kovacevic. Încă un accidentat va pleca în Serbia

Olteanu Ștefan 29.09.2022, 09:29
Jucătorii de la FCSB fac coadă la celebra Marijana Kovacevic. Încă un accidentat va pleca în Serbia

Risto Radunovic (30 de ani) a ieșit accidentat de pe teren în duelul Muntenetru – Finlanda din Liga Națiunilor, iar acum urmează să își treacă numele printre jucătorii de la FCSB care au apelat la celebra Marijana Kovacevic. Fundașul lateral al roș-albaștrilor va pleca în Serbia pentru recuperare, anunță managerul Mihai Stoica.

„În loc de 3-4 săptămâni, Risto Radunovic va sta 3-4 zile”. Jucătorii de la FCSB fac coadă la celebra Marijana Kovacevic

Mihai Stoica anunță cu mult entuziasm că jucătorii de la FCSB vor apela din ce în ce mai des la celebra Marijana Kovacevic, clubul fiind mulțumit de cum s-au recuperat Florinel Coman și Malcom Edjouma, iar următorul nume important din lotul echipei care se va deplasa în Serbia este Risto Radunovic.

În minutul 25 al disputei Muntenegru – Finlanda 0-2, Radunovic a părăsit terenul accidentat. Mihai Stoica spune că rezultatul ieșit la RMN indică faptul că muntenegreanul are o leziune pe aductori, care ar trebui să îl țină departe de gazon între 3 și 4 săptămâni. Totuși, „vraciul” Marijana Kovacevic promite să îl pună pe picioare într-un timp record, respectiv 3-4 zile.

În acest context, managerul general al FCSB susține că îi va cere lui Radunovic să se deplaseze în Serbia pentru a fi supus tratamentului de specialitate:

„Radunovic are o leziune pe aductori, care ar trebui să-l țină departe 3-4 săptămâni. Să vedem dacă decidem împreună cu el să meargă la Belgrad, poate să stea, în loc de 3-4 săptămâni, 3-4 zile. Pe modelul Edjouma, tratat acolo, care a venit și a spus „C’est magique” (n.r. – Este magic). Florinel e OK.

Cred că va merge acum, mâine sau poimâine, dar n-am apucat să vorbesc cu el. În seara asta a ieșit rezultatul la RMN”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Risto Radunovic este un jucător determinant pentru FCSB, fiind titular în mai toate duelurile echipei din acest sezon.

Marijana Kovacevic l-a uimit și pe Gigi Becali: „E miracol acolo!”

Accidentat pe 3 august 2022, în duelul Dunajska Streda – FCSB 0-1, Florinel Coman ar fi trebuit să stea departe de teren aproximativ două luni. Totuși, după o vizită la Marijana Kovacevic, timpul de recuperare al fotbalistului a scăzut la doar câteva zile. Pe 11 august, el a fost rezervă în returul cu Dunajska, iar pe 14 august, în duelul cu Chindia din Superliga, Coman a evoluat 87 de minute.

Gigi Becali s-a declarat impresionat de modul în care s-a recuperat Florinel în Serbia:

„Florinel Coman va juca joi (n.r. – cu Dunajska). E miracol acolo, la Marijana. Ea a zis că așa ceva nu a văzut de când lucrează ea. A mai vindecat ea, dar așa ceva nu a mai văzut”, spunea Gigi Becali, la PRO Arena.

Despre celebra Marijana Kovacevic, Playsport.ro a scris un material în luna august a acestui an. Părerile sportivilor care s-au tratat la ea au fost împărțite. Vraci”, știință sau „mergi la ghici?”. „M-am dus degeaba la ea”.

Urmăriți Playsport.ro și pe