Jucătorii de la FCSB, trimiși de Gigi Becali la tâmplărie. Ce salarii oferă latifundiarul din Pipera pentru „munca de jos”

Giosanu Catinca / 24.07.2022, 10:17
Jucătorii de la FCSB, trimiși de Gigi Becali la tâmplărie. Ce salarii oferă latifundiarul din Pipera pentru „munca de jos”

Patronul FCSB-ului, Gigi Becali, i-a pedepsit pe jucătorii săi după umilința suferită în Georgia. Milionarul din Pipera i-a trimis pe fotbaliștii vicecampioanei României la munca de jos. Ce salarii oferă latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali vrea să se răzbune pe jucători

Omul de afaceri Gigi Becali s-a enervat la culme după ce FCSB a pierdut prima manșă din turul II al competiției, cu Saburtalo, scor 0-1. El pune mare preț pe calificarea în turul I preliminar al Conference League și i-a avertizat pe jucători că trebuie să își îmbunătățească jocul. Atlfel, îi va trimite la baza clubului din Berceni, unde există o tâmplărie. Cei de acolo muncesc mult mai multe ore și câștigă mult mai puțini bani, a fost avertismentul lui Gigi Becali.

I-am băgat, de exemplu, i-am zis: ‘Băi, Tănase, o săptămână în cantonament!’ I-am zis că îl văd supărat: ‘Nu, nea Gigi, nu că și așa e nevasta mea e plecată cu copilul’. Cine este supărat, spune-i așa: am la bază acolo și tâmplărie și fierărie, care iau 700-1000 de euro pe lună și lucrează 8 ore, nu două ore de antrenament pe zi.”, a spus Gigi Becali, într-o declarație la Pro Arena.

Decizia luată de  Gigi Becali după înfrângerea cu Saburtalo

Gigi Becali i-a reproșat căpitanului Florin Tănase că echipa nu își face treaba. Milionarul din Pipera l-a mustrat pe jucătorul său și i-a transmis că nimeni nu va părăsi cantonamentul până când nu va spune el.

De fapt, asta faceți. Fotbaliști nu sunteți ca să luați 13.000, 15.000, 20.000. Din moment ce vă bate Cluj și vă bate Georgia, nu sunteți fotbaliști. Stați o săptămână în cantonament, până joi nu mai mișcă niciunul deloc. Nu a zis niciunul nimic, nu am de ce să mă plâng. Vă antrenați două ore pe 15.000 – 20.000 pe lună, pentru ce?.”, a adăugat latifundiarul.

Latinfundiarul nu concepe să fie învins de o echipă precum  formaţia georgiană. Dacă roș-albaștrii vor continua în acest ritm, el se va retrage din fotbalul românesc.

Nu e problemă că nu o să întoarcem rezultatul, problema este că nu avem noi valoare. Pe ăştia o să îi scoatem. Nu îmi fac probleme cu ăştia, ne calificăm, dar ce facem cu alţii care o să ne dea 4-5 goluri?”, s-a întrebat Gigi Becali.

Eu o să ies din fotbal, am luat această hotărâre. O să dureze doi-trei ani până când ies. Nu am de unde să mai scot bani. Eu o să văd ce pot să scot şi gata, o să vină cineva, un specialist. O să vină un specialist, pentru că din cauza mea nu funcţionează. Eu vreau să scot banii.”, a mai spus omul de afaceri.

Meciul retur dintre FCSB și Saburtalo Tbilis este programat joi, 28 iulie, de la ora 20:30. Partida se va desfășura pe Arena Națională din Capitală.