Jucătorii lui Panathinaikos sunt disperați să scape de Boloni! S-au dus peste patron și l-au somat!

Marian Cărăvan / 04.03.2021, 20:58
Jucătorii lui Panathinaikos sunt disperați să scape de Boloni! S-au dus peste patron și l-au somat!

Anrenorul român Ladislau Boloni are zilele numărate în Grecia. Jucătorii lui Panathinaikos sunt disperați să scape de Boloni. S-au dus peste patron și l-au somat să-l demită pe tehnicianul român al echipei din capitala Greciei.

Jucătorii lui Panathinaikos sunt disperați să scape de Boloni! S-au dus peste patron și l-au somat!

Ladislau Boloni trece prin clipe dificile la Panathinaikos. Tehnicianul român e pe punctul de a fi îndepărtat de pe banca tehnică a formației din capitala Greciei. De altfel, se pare că jucătorii nu-l mai vor pe Boloni și fac presiuni asupra conducerii să-l demită pe antrenorul român. Patronul Giannis Alafouzos este asaltat de jucătorii lui Panathinaikos cu același gând: îndepărtarea lui Ladislau Boloni. Jucătorii lui Panathinaikos sunt disperați să sdcape de Boloni! Nimic nu părea a prevesti ceea ce trăiește acum antrenorul român. Mai ales că Panathinaikos începuse în forță anul 2021. O serie fabuloasă de nouă meciuri fără înfrângere, cu șapte victorii și două egaluri, între 3 ianuarie și 14 februarie, a dus-o pe Panathinaikos în zona cupelor europene. Chiar și campioana Olympiacos a fost învinsă de trupa lui Loți Boloni.

Doar că de la victoria de pe 14 februarie, 2-1 cu Olympiacos, nu a mai mers nimic bine pentru Panathinaikos. Au urmat patru meciuri fără victorie, dintre care două în campionat și două în Cupa Greciei. Astfel, echipa lui Boloni a fost eliminată de Giannina, în sferturile Cupei Greciei, ratând și ultima șansă la un trofeu în acest sezon. Înfrângerea de miercuri, de pe teren propriu, 1-2 în returul cu Giannina, îi poate fi fatală lui Boloni. Panathinaikos a încasat două goluri în nouă minute, a părăsit Cupa Greciei, iar în campionat e departe de obiectivul fixat. Sunt inflamate spiritele la echipa greacă, iar Boloni nu mai e dorit de jucători.

Jucatorii lui Panathinaikos sunt disperati sa scape de Boloni!
Jucatorii lui Panathinaikos sunt disperati sa scape de Boloni!

Jucătorii și presa sar la gâtul lui Ladislau Boloni

Jucătorii cu greutate din lotul lui Panathinaikos fac presiuni asupra patronului clubului să renunțe la antrenorul român, scrie GSP. Conflictul a escaladat miercuri seara, după eliminarea din Cupa Greciei. Jucătorii lui Panathinaikos sunt disperați să scape de Boloni!

Ce a funcționat rău? Nu avem ocazii, nu suntem eficienți. Suntem foarte triști, nu știu ce să mai zic. Obiectivul nostru a fost să jucăm finala Cupei. E o perioadă dură, muncim din greu, dar nu arătăm bine. Trebuie să se schimbe ceva. Așa nu mai putem continua”, a spus fotbalistul lui Panathinaikos, Tasos Chatzigiovanis.

Presa din Grecia nu-l iartă pe Ladislau Boloni. Jurnalistul Nikos Athanasiou l-a criticat în termeni duri pe tehnicianul român, într-un editorial cu titlul „Anti-fotbalul lui Bölöni a condamnat-o pe Panathinaikos”.

22 de meciuri a bifat Ladislau Boloni pe banca tehnică a celor de la Panathinaikos. Are 12 victorii, patru egaluri și șase înfrângeri de când i-a preliat pe „verzi”. Panathinaikos e pe locul 5 în campionat, cu 42 de puncte.