Jucătorul de la FCSB care-i face față lui Gigi Becali. “Nu-i e frică. Dacă greșește nu se consumă!

Gabriel-Alexandru Ioniță / 30.03.2022, 19:10
Jucătorul de la FCSB care-i face față lui Gigi Becali. “Nu-i e frică. Dacă greșește nu se consumă!

Există la FCSB și fotbaliști care nu se tem de criticile lui Gigi Becali. Un astfel de caz ar fi cel al lui Ștefan Târnovanu, tânărul portar care i-a luat recent locul în echipa roș-albastră lui Andrei Vlad, care a fost trecut pe linie moartă după gafa din meciul cu FC Argeș din finalul sezonului regulat.

Helmut Duckadam a avut cuvinte de laudă la adresa lui Târnovanu. Fostul mare portar al Stelei consideră că internaționalul român câștigă foarte mult datorită psihicului puternic pe care îl are.

Helmut Duckadam consideră că Ștefan Târnovanu face foarte bine față presiunii de la FCSB

În viziunea sa, Târnovanu nu dă semne că ar fi afectat în vreun fel de presiunea din jurul echipei. Nici măcar atunci când greșește. El dă dovadă de foarte multă încredere în sine, pe lângă fizicul foarte bun pentru un portar.

Are un moral foarte bun, iese pe centrări, nu-i e frică. Când greșește, nu se consumă. Un portar de calibru, fizic foarte bun. Are multă încredere în el”, a spus Duckadam la Radio Gold FM.

Totodată, fostul președinte de onoare al celor de la FCSB i-a ironizat puțin pe oficialii clubului roș-albastru pentru entuziasmul arătat de aceștia după meciurile bune făcute de Ștefan Târnovanu în ultima perioadă.

După problemele cu Vlad, cică l-au redescoperit (n.r. – pe Târnovanu). Ce mare redescoperire au făcut, că era în curtea lor?”, a mai spus „eroul de la Sevilla” sursei citate.

De asemenea, Helmut Duckadam a comentat și subiectul Andrei Vlad, portarul care a fost chiar exclus din lot la ultimele meciuri ale echipei antrenate de Toni Petra. Fostul portar al Stelei este de părere că acest episod îi va face și mai mult rău lui Vlad la nivel mental.

De ce ar fi Gigi Becali vinovat pentru căderile lui Andrei Vlad

Mai mult, el crede că pentru aceste gafe pe care le face ar fi de vină chiar Gigi Becali. Asta pentru că patronul a ridicat de la început ștacheta foarte sus în ceea ce îl privește pe Andrei Vlad, iar ulterior, când acesta a greșit, l-a pedepsit drastic.

Vlad a trecut prea repede de la un nivel la un super nivel, aprecierile lui Gigi că e Messi… Avea un singur meci în Liga 1 și ăla așa și așa, Craiova cu Viitorul. Consider că e bun, dar are probleme de ordin psihologic.

Nu sunt de acord cu decizia radicală, din poartă, în tribună. Se pierde. O să facă trei mișcări la antrenament și își primește acel salariu bun.

Trebuie ajutat, chiar și cu un psiholog. Pare că este îngâmfat, superficial, dar în spatele acestei măști, emoțiile îl copleșesc”, a mai spus Helmut Duckadam.

Bayern Munchen transferă de la FCSB! Gigi Becali aproape de cel mai important transfer de când conduce clubul. Pe cine au pus ochii nemții