Jucătorul pe care Dan Petrescu îl vedea la echipa națională e de nerecunoscut: „Nu știu ce se întâmplă cu el”

Bordei Radu 31.08.2022, 12:22
Jucătorul pe care Dan Petrescu îl vedea la echipa națională e de nerecunoscut: „Nu știu ce se întâmplă cu el”

Dan Petrescu are mari probleme în ofensivă, după accidentarea lui Debeljuh. Betancor încă nu s-a adaptat total, dar nici fotbalistul de la care Dan Petrescu aștepta cel mai mult nu mai confirmă. Este vorba de un puști care a explodat sezonul trecut. Din păcate, o accidentare l-a scos din forma pe care o traversa.

Dan Petrescu, dezamăgit de evoluția marii speranțe din lotul clujenilor. „Ceva ce trebuie să se întâmple”

Antrenorul clujenilor s-a tot plâns că Sergiu Buș, dar mai ales Daniel Birligea, nu au putut fi folosiți în startul sezonului din cauza problemelor fizice. Și nu a avut atacanți destui la dispoziție. Acum încearcă să îi readucă pe cei doi la forma de altădată. Mai ales Birligea este o miză, internaționalul de tienret a arătat un potențial mare sezonul trecut. Dan Petrescu are așteptări mult mai mari de la tânărul jucător.

Ceva trebuie să se întâmple, nu mai este el,s e vede la antrenamente. A și stat mult timp, o lună jumătate, l-a afectat. Eu speram deja să fie la echipa națională, dar nu ai cum, dacă nu joci. Este nevoie de timp, s-a pierdut puțin. Trebuie să joace sau să facă antrenamente. Sper să joace cât mai multe minute la echipa a doua, să intre în ritm. Trebuie să mă convingă, este o soluție pentru echipa mare, dar nu acum, nu are meciuri în continuare. Însă nu se pune problema ca el și Buș să nu se reabiliteze, a comentat Dan Petrescu

Cu ce jucător de la Apollon Limasol vrea Dan Petrescu să ia titlul

Dan Petrescu a afirmat, în urmă cu câteva zile, că mai așteaptă jucători la CFR Cluj. Unul dintre ei este Rangelo Janga. Mutarea pare de neînțeles. Pe lângă faptul că are 30 de ani, Janga este un jucător din Curacao, fără un CV impresionant. În prezent este legitimat în Cipru, la Apollon Limassol

Vor mai veni jucători până la meciul de joi, sunt convins. Clubul nu doar vinde jucători, ci și ia. Dar există greutăți în a găsi jucători liberi, care să fie valoroși, cum vrem noi.

În ultimii cinci ani, s-au ghicit jucătorii care au venit. Acum, e posibil să fie o perioadă mai grea, rezultatele spun asta. N-a fost niciodată o astfel de situație, e un semn de întrebare.

Nu poți să o dai numai pe ghinion și pe oboseală. Încercăm să mai luăm doi jucători sau trei. Dar cred că cel mai bun jucător pentru noi va fi o perioadă de pauză. Toată lumea are nevoie de o pauză, vom arăta mai bine după aceea.

Un fundaș central și un atacant vor veni până duminică la echipă. Nu ne-am gândit la Paul Papp, dar e o idee bună. Am văzut că a jucat ieri. Nu e bine să vorbesc despre jucători care au contract”, a spus Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă.

Urmăriți Playsport.ro și pe