Julian Nagelsmann recunoaște sincer superioritatea lui Villarreal. “A fost un joc complet sălbatic”. Concluziile după înfrângerea surprinzătoare a lui Bayern

Gabriel-Alexandru Ioniță 07.04.2022, 10:16
Julian Nagelsmann recunoaște sincer superioritatea lui Villarreal. “A fost un joc complet sălbatic”. Concluziile după înfrângerea surprinzătoare a lui Bayern

Julian Nagelsmann a admis că echipa sa nu putea obține mai mult în deplasarea de la Villarreal, ba chiar ar fi putut să piardă mai drastic. Antrenorul de numai 34 de ani al lui Bayern Munchen a apreciat că gigantul bavarez a fost departe de nivelul pretențiilor care există de la el, atât în prima repriză, cât și în partea secundă.

Julian Nagelsmann, extrem de dezamăgit de jocul echipei sale în meciul tur cu Villarreal

Nagelsmann a apreciat că în prima repriză echipa sa a făcut erori în apărare, iar în atac nu a avut suficientă forță pentru a crea pericol. În partea secundă, germanul a recunoscut că Bayern a cedat controlul jocului din dorința nebună de a egala. Motiv pentru care Villarreal mai putea înscrie de două sau trei ori.

Nu am jucat bine în nicio zonă azi. Faptul că a fost doar 1-0 ne dă încredere pentru meciul retur. Vom arăta o nouă latură a noastră. Am meritat să pierdem. Nu am fost deloc buni. În prima repriză, ne-a lipsit puterea în apărare și am avut prea puține ocazii.

În repriza a doua a fost un joc complet sălbatic. Am cedat controlul pentru că eram disperați să înscriem, dar am fi putut primi încă două goluri. Villarreal s-a descurcat bine. Este o echipă care poate să își impună jocul. Ideea pentru repriza a doua a fost să avem mai mult posesia și să venim cu mingea în benzi. Dar nu am reușit să facem asta foarte bine”, a spus Julian Nagelsmann după meci potrivit site-ului oficial al lui Bayern Munchen.

Villarreal putea avea parte de un avans chiar mai liniștitor în vederea returului din Germania

Villarreal s-a impus cu 1-0 pe teren propriu în manșa tur a sferturilor de finală ale UEFA Champions League. Danjuma a marcat singurul gol al meciului în minutul 8 după ce a reluat un șut ratat al lui Dani Parejo.

„Submarinul galben” a mai ratat câteva ocazii importante, mai ales în repriza secundă, prin Gerard Moreno și Pedraza. De asemenea, echipa antrenată de Unai Emery a mai avut și un gol anulat în prima repriză, pe motiv de off-side la Coquelin.

Chiar și în urma acestui rezultat, Bayern Munchen pare în continuare favorită la calificarea în semifinale. Însă echipa antrenată de Julian Nagelsmann va avea parte de o misiune mult mai dificilă decât cea preconizată inițial.

Transfer de impact reușit de Bayern Munchen. Tânărul pe masa căruia existau multe oferte i-a ales pe bavarezi

Urmăriți Playsport.ro și pe