Jumătate de miliard de euro pentru Neymar! Operațiunea ”nebună” pregătită de Laporta, pentru a-l face pe Messi să rămână!

Bordei Radu / 28.04.2021, 11:41
Jumătate de miliard de euro pentru Neymar! Operațiunea ”nebună” pregătită de Laporta, pentru a-l face pe Messi să rămână!

Jumătate de miliard de euro pentru Neymar! Războiul dintre Barcelona și PSG continuă. Cele două grupări sunt prinse într-o rivalitate acerbă de mai mulți ani, de când francezii l-au transferat pe Neymar. De atunci, a existat un duel constat și pe teren, dar și în afara lui. Nici venirea lui Laporta la conducerea catalanilor nu a schimbat nimic.

Parizienii se pregătesc să mai dea o lovitură Barcelonei. Ar fi cu adevărat o pierdere imensă pentru clubul iberic. PSG pregătește un contract fabulos pentru Leo Messi, care rămâne liber de contract în această vară. Fanii se tem că și fotbalistul argentinian va decide să își continue cariera în altă parte.

Jumătate de miliard de euro pentru Neymar! Operațiunea ”nebună” pregătită de Laporta, pentru a-l face pe Messi să rămână!

Cu toate acestea, Barcelona nu se gândește să renunțe, din contră. Iar presa iberică anunță un plan nebun al noului președinte, prin care acesta va întoarce situația total, în favoarea clubului catalan. Joan Laporta dorește să scoată cât mai repede clubul din situația financiară gravă în care se află. Superliga era o soluție, dar cum această competiție nu a fost primită cu bine, se pare că președintele clubului a găsit o altă cale.

Joan Laporta

Laporta luptă să obțină o sponsorizare uriașă, în jurul a 500 de milioane de euro. Aceasta s-ar putea petrece zilele viitoare, când ar urma să vină și un anunț. De aceea Messi este liniștit, știe de acest lucru și știe că echipa va dispune de fonduri în continuare. În plus, Laporta urmărește readucerea lui Neymar. Șefii Barcelonei știu că acest lucru trebuie să se petreacă acum, altfel brazilianul nu se va mai întoarce niciodată, anunță jurnaliștii iberici

Venirea lui Neymar asigură și rămânerea lui Messi

În timp ce șefii celor de la PSG visează la o tripletă de vis Neymar – Mbappe – Messi, există șansa să se trezească fără niciunul dintre acești jucători. Mbappe nu a semnat prelungirea contractului și așteaptă să vadă dacă Real Madrid va face o mișcare ca să îl aducă în această vară.

Deși a anunțat că este foarte fericit acum la PSG și nu mai vrea să plece, nici Neymar nu se grăbește cu prelungirea contractului. Brazilianul ar dori să mai joace alături de prietenul Messi. Iar acest lucru s-ar putea întâmpla tot la Barcelona. Dar asta doar dacă Joan Laporta reușește să rezolve problemele financiare cu care se confruntă clubul catalan. Altfel, un transfer este imposibil de realizat.

În plus venirea lui Neymar, îl va convinge pe Messi să rămână la echipă.