Jumătate de milion de euro pentru transferul lui Alexandru Ișfan la FCSB. Răspunsul venit din partea conducerii de la FC Argeș

Octavian Vasilescu / 10.08.2022, 22:39
Jumătate de milion de euro pentru transferul lui Alexandru Ișfan la FCSB. Răspunsul venit din partea conducerii de la FC Argeș

FCSB a făcut o ofertă concretă pentru transferul lui Alexandru Ișfan (22 de ani), de la FC Argeș, dar jucătorul nu a vrut să audă de un transfer.

Directorul executiv de la FC Argeș, Daniel Stanciu, a dezvăluit că Gigi Becali a pus pe masă 500.000 de euro pentru transferul lui Alexandru Ișfan. Jucătorul a spus că nu vrea să plece din Trivale, astfel că mutarea nu s-a realizat.

Alexandru Ișfan a refuzat FCSB

Stanciu spune că Ișfan vrea să mai stea la FC Argeș și să prindă și meciuri la echipa națională. De asemenea, el visează la un transfer în străinătate:

„Singura ofertă concretă pentru Ișfan a fost de la FCSB, de 500.000 de euro. Noi am vorbit cu Ișfan, el vrea să rămână la FC Argeș, să facă pasul la echipa națională.

Pe noi toți, inclusiv pe el, ne motivează un transfer în străinătate„, a spus Daniel Stanciu, pentru Digi Sport.

Alexandru Ișfan se află din 2021 la FC Argeș. El a înscris șase goluri și a livrat trei pase decisive pentru echipa din Pitești, în 46 de meciuri oficiale.

Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, cota de piață a mijlocașului se ridică la 600.000 de euro.

FC Argeș a plătit 200.000 pentru procentele lui Ișfan

Alexandru Ișfan a crescut la CS Mioveni, club care l-a cedat în 2021 la FC Argeș. Trupa lui Pelici mai păstrase procente dintr-un viitor transfer al jucătorului, dar FC Argeș le-a achitat.

În această vară, piteștenii au plătit 200.000 de euro pentru a-l deține în proporție de 100% pe Alexandru Ișfan. CS Mioveni nu mai are alte procente.

La Mioveni, Ișfan a strâns 62 de meciuri oficiale. Acolo a marcat șase goluri și a oferit două pase decisive.

FCSB luptă în cupele europene

FCSB pornește drept favorită în returul cu Dunajska Streda. În tur, vicecampioana României s-a impus la limită, scor 1-0. Joonas Tamm a înscris unicul gol din meciul tur.

Meciul FCSB – Dunajska Streda se va disputa joi, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Partida va fi transmsisă în direct pe ProTV. De asemenea, jocul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe site-ul Playsport.ro.