Jurgen Klopp pregătește viitorul la Liverpool. Starul care a impresionat în Liga Campionilor este dorit pe Anfield

Bordei Radu / 10.04.2022, 21:58
Jurgen Klopp pregătește viitorul la Liverpool. Starul care a impresionat în Liga Campionilor este dorit pe Anfield

Jurgen Klopp pregătește deja sezonul viitor, la Liverpool. Managerul german vrea să reconstruiască echipa și deja lucrează la transferuri. Venirea lui Luis Diaz în iarnă a fost doar începutul. Acum, Klopp este gata să mai dea o lovitură. Neamțul a pus ochii pe una din marile surprize ale sezonului.

Jurgen Klopp pregătește deja sezonul viitor. Transferul care poate face diferența la Liverpool

Liverpool este angrenată în lupta pentru patru trofee, iar Klopp este concentrat să facă istorie în acest sezon. Dar chiar și așa, acesta lucrează deja și pentru viitorul clubului. Neamțul a pus ochii pe Arnaut Danjuma, omul care a impresionat la Villareal. „Submarinul Galben” este marea surpriză a sezonului, mai ales după ce a ajuns în sferturile Ligii Campionilor și are șanse să elimine chiar una din marile favorite ale competiției, pe Bayern Munchen.

Jucătorul olandez a fost o piesă crucială în echipa lui Unay Emery. Mai ales în Liga Campionilor, unde a reușit 6 goluri în 9 partide. În campionat, atacantul lateral, a reușit 8 goluri. Klopp se gândește deja la viitorul fără Salah și Mane, de aceea caută jucători care să treacă la nivelul următor, în tricoul cormoranilor. Columbianul Diaz se dovedește deja un transfer reușit, fostul jucător de la Porto a devenit deja un favorit al fanilor. Iar Danjuma poate reprezenta următoarea lovitură dată de Liverpool. Mai ales că internaționalul olandez este deja obișnuit cu Premier League, după ce a evoluat pentru Bournemouth.

Fabio Carvalho vine și el la vară

Portughezul este exact tipul de jucător de care Liverpool are nevoie. Este un mijlocaș de creație tehnic, un număr 10, capabil să ajute în atac, dar să joace și puțin mai retras. De aceea Klopp l-a vrut neaapărat, iar șefii clubului s-au conformat. Aceștia chiar au plătit o sumă de 5 milioane de euro celor de la Fulham, deși Carvalho rămânea liber de contract. Dar managerul german a vrut să se asigure că nu va rata acest transfer.

Cele două părți se înțeleseseră și în iarnă, dar a fost prea târziu ca să se depună actele. Carvalho ar fi semnat deja un contract până în 2027. Iar Klopp își freacă mâinile de fericire pentru acest transfer. Carvalho a marcat 8 goluri și a dat 7 pase decisive, în cele 31 de meciuri disputate, în tricoul lui Fulham, în acest sezon.

Oricine ar fi interesat de un asemenea fotbalist. Ar fi o nebunie să nu o faci, declara managerul celor de la Liverpool în luna decembrie