Jurgen Klopp sparge toate recordurile, cu Liverpool. Ce borne s-au depășit la meciul cu Atletico Madrid

Bordei Radu / 04.11.2021, 13:06

Jurgen Klopp scrie o pagină importantă în istoria lui Liverpool: sparge toate recordurile la clubul din Premier League. Cormoranii pare că și-au revenit, după ce au pornit 2021 într-un modul de criză. Managerul german are la dispoziție aproape toate starurile, așa că englezii arată ca o echipă greu de oprit.

Mașinăria lui Klopp țintește un nou titlu în Anglia, dar și un trofeu de Liga Campionilor. Liverpool a impresionat, până acum, în Europa. Mai ales în modul cum a învins campioana Spaniei, Atletico. Echipa lui Simeone nu a avut nicio șansă.

Jurgen Klopp sparge toate recordurile la Liverpool. ce performanțe deosebite a stabilit managerul englezilor

Pentru fanii lui Liverpool, a fost o seară plină de satisfacții. Favoriții lor au câștigat cu 2 la 0, meciul cu campionii Spaniei. Partida era decisă după scurt timp de la startul partidei, iar oamenii lui Klopp au avut o seară mai ușoară decât se așteptau. Succesul a consimțit și calificarea în optimile competiției, când mai sunt de disputat două partide. Astfel, Klopp va putea să folosească și alți fotbaliști și să se concentreze doar pe campionat, în acest final de an.

A fost o seară specială și pentru Klopp. Managerul german a ajuns la 200 de victorii pe banca celor de la Liverpool. Este o cifră impresionantă, mai ales că a antrenat doar în 334 de meciuri pe englezi. În plus, gruparea engleză a a ajuns la 25 de meciuri consecutive fără înfrângere în toate competițiile, 18 victorii și 7 remize. Astfel, a fost egalat un record vechi de aproape patru decenii, care data din 1982.

Klopp și Simeone s-au ignorat la finalul meciului. „Nu îi place asta, respect decizia lui”

Cei doi antrenori au fost implicați într-un episod inedit, la finalul partidei de la Madrid. Atunci Simeone a alergat la vestiare, la finalul partidei și nu a dat mâna cu rivalul său. Klopp s-a enervat, dar apoi a încercat să depășească momentul. Mai ales că Simeone este cunoscut pentru faptul că pleacă repede la vestiare.

La meciul de pe Anfield, cei doi antrenori s-au evitat reciproc la finalul meciului.

Este un gest pe care eu îl consider fals, mai ales la finalul unui meci. Fiecare antrenor are o încărcătură emoțională diferită, de aceea eu refuz acest gest. Nu este lipsă de respect, pur și simplu evit. Nu are legătură cu Klopp, îl respect pe el, a comentat Simeone.

M-am enervat inițial, dar am greșit și eu. Nu știam că nu îi place asta, dar acum am înțeles. Este decizia lui, chiar nu am probleme, a comentat și Klopp