Juricic a marcat pentru CFR Cluj, dar un ofsaid, ”descoperit” cu microscopul, a anulat reușita ardelenilor

Ioan Valentin Oprea 25.09.2023, 22:07
Juricic a marcat pentru CFR Cluj, dar un ofsaid, ”descoperit” cu microscopul, a anulat reușita ardelenilor

CFR a aşternut liniştea pe arena „Valentin Stănescu” în minutul 34. Juricic a marcat în poarta giuleştenilor, dar VAR-ul i-a salvat pe rapidişti.

La scorul de 1-1, oaspeţii au beneficiat de o lovitură liberă din banda stângă. Veteranul Ciprian Deac şi-a luat responsabilitatea de a centra în careu, iar mingea trimisă de acesta a creat mare deranj în defensiva giuleşteană.

Ofasid milimetric la Ajeti

Arlind Ajeti, fundaş transferat la Cluj în perioada de mercato din vară, a câştigat un duel aerian, în primă instanţă. Dintr-un ricoşeu norocos, mingea a ajuns din nou la fotbalistul albanez, iar acesta a izbutit să tragă spre poartă.

Horaţiu Moldovan a respins în faţă şutul lui Ajeti, iar Juricic a fost omul potrivit la locul potrivit. A băgat mingea direct în plasă, iar trupa din Gruia a preluat conducerea pe tabela de marcaj. Bucuria oaspeţilor nu a durat mult timp.

După câteva secunde de parlamentări la VAR, centralul Cojocaru a fost informat că golul trebuie anulat pe motiv de ofsaid. Potrivit imaginilor puse la dispoziţie de regizor, Ajeti s-ar fi aflat în afara jocului chiar în primă instanţă, la centrarea lui Deac.

Deciziii controversate ale lui Cojocaru

Poziţia de ofsaid a fost greu sesizabilă şi e posibil ca decizia celor din camera VAR să nască noi controverse. Nu este exclus ca oficialii formaţiei de la poalele Feleacului să se plângă şi de modul în care a analizat Cojocaru faza care a dus la penalty-ul obţinut de Funsho Bamgboye.

Căderea acestuia în careu a fost una ciudată, dar arbitrii din camerta VAR nu au intervenit pentru a schimba această decizie. Albion Rrahmani a ratat de la punctul cu var, însă mingea repsinsă de golakeeper-ul CFR-ului, Răzvan Sava, a revenit tot la atacantul kosovar, care nu a mai greşit din doar doi metri.

Urmăriți Playsport.ro și pe