Jurnalistă, umilită de Ilie Năstase. S-a apărat după ce a încălcat legea cu jigniri grosolane

Bordei Radu 18.11.2022, 16:51
Jurnalistă, umilită de Ilie Năstase. S-a apărat după ce a încălcat legea cu jigniri grosolane

Ilie Năstase este cunoscut pentru impulsivitatea sa. A demonstrat-o din nou, într-un dialog cu o jurnalistă. Fostul mare tenismen și-a pierdut cumpătul și a jignit-o pe aceasta. Năstase fusese chestionat în privința ultimului incident în care a fost implicat. Primul lider ATP a fost prins băut la volan și i s-a supsendat carnetul.

Comportament grosolan al lui Ilie Năstase la adresa unei jrunaliste. „Sunteți o proastă”

Fostul mare sportiv a făcut aceeaşi geşeală ca în urmă cu 4 ani, atunci când de asemenea a fost prins de poliţişti cu o cantitate de alcool în aerul pur expirat peste limita admisă. Acum a rămas fără carnet timp de 90 de zile. Năstase ar fi fost prins de echipajul de poliție cu alcoolemie de 0,22 la mie. Nu a fost destul pentru un dosar penal, dar suficient ca fostului tenismen să i se suspende carnetul.

O jurnalistă de la Digi 24 l-a contactat pe Năstase, pentru a lămuri situația.

Nu am fost prins băut la volan. Am băut două beri. Am primit o amendă, dar cei care m-au urmărit, m-au așteptat acolo două ore și au sunat la 112 să spună că am ieșit din restaurant. M-au urmărit până aproape de mall Băneasa și acolo au sunat la 112 și cei de la 112 au sunat la Poliție să oprească. Au mai făcut această chestie și acum câteva zile, cu soția mea. Acești oameni sunt niște nemernici pentru că nu faci așa ceva.

Avem o legislație proastă, peste tot poți să bei 2 beri. De aceea vreau să plec din țară. Toată lumea bea 2 beri, nu știu pe cineva care nu o face, a comentat Năstase

Când jurnalista a insistat și l-a întrebat dacă și prietenii lui încalcă legea, fostul tenismen a izbucinit nervos.

Doamnă, sunteți prea tânără și prea proastă ca să înțelegeți. Dacă v-am răspuns, sunteți o idioată. E bine? Țările civilizate au voie. Dacă dumneata trăiești în țara asta comunistă, ești o comunistă. Hai! Du-te dracu de proastă! a fost replica lui Năstase

Nu este la prima abatere

Ilie Năstase nu este pentru prima oară prins băut pe drumurile publice. S-a mai întâmplat şi în 2018. Atunci când s-a ales şi cu un dosar penal din cauza consumului de alcool la volan. La aceasta s-a adăugat şi acuzaţia de comprtament agresiv la adresa reprezenaţilor Poliţiei Române care l-au oprit în trafic. Dosarul a fost soluţionat în instanţă în iulie 2019, atunci când de altfel Curtea de Apel Bucureşti a pronunţat şi hotărârea definitivă.

Ilie Năstase a fost condamnat la 9 luni şi 10 zile de închisoare cu amânarea executării pedepsei. În urmă cu 4 ani şi jumătate, fostul lider mondial a fost dus în cătuşe la sediul IML pentru că a refuzat recoltarea de probe biologice după ce a fost tras pe dreapta de un echipaj al Poliţiei Rutiere.