Jurnaliștii au rămas fără replică în fața lui Mircea Lucescu. Discurs neobișnuit al românului: „Haideți să demonstrăm că suntem cei mai buni”

Gabriel-Alexandru Ioniță 28.10.2022, 14:34
Jurnaliștii au rămas fără replică în fața lui Mircea Lucescu. Discurs neobișnuit al românului: „Haideți să demonstrăm că suntem cei mai buni”

Mircea Lucescu a surprins pe toată lumea după meciul AEK Larnaca – Dinamo Kiev 3-3, din Europa League. Deși echipa sa a obținut primul punct în grupa B, din care mai fac parte Rennes și Fenerbahce, abia în etapa a cincea și este deja eliminată matematic din acest sezon al cupelor europene, având ultimul loc „asigurat” în această grupă, antrenorul român în vârstă de 77 de ani susține că aceasta a făcut totuși meciuri bune în acest parcurs european.

Mircea Lucescu este de părere că echipa sa ar fi meritat mult mai mult în această grupă B din Europa League

Mircea Lucescu a analizat că Dinamo Kiev și-a creat ocazii mari de gol în mai toate meciurile, dar nu a reușit să se impună din cauza unor greșeli personale. Astfel, el consideră că formația sa este „cea mai bună echipă din grupă” și s-a arătat foarte motivat să arate acest lucru la meciul din ultima etapă, contra celor de la Fenerbahce, care se va disputa în Polonia, din cauza războiului din Ucraina.

„Am meritat mai mult! Am pierdut din cauza unor greşeli stupide. Am pierdut dueluri, iar adversarii au profitat şi au marcat trei goluri. Felicitări lor.

Noi avem un meci important împotriva lui Fenerbahce, unde că trebuie să demonstrăm că suntem cea mai bună echipă din grupă. Nu am avut rezultate bune, dar am avut meciuri bune.

Mâine ne întoarcem în Ucraina. Avem meci în campionat şi să ştiţi că nu este uşor să călătoreşti 10 ore de mai multe ori pe săptămână”, a spus Mircea Lucescu la conferința de presă de după meciul cu AEK Larnaca, citat de sport.ua.

Cum au arătat cele două echipe la AEK Larnaca 3-3 Dinamo Kiev:

AEK Larnaca (4-2-3-1): Piric- Rosales, Milicevic, Tomovic, Englezou- Pons, Gustavo- Faraj, Altman, Gyurcso- Rafa Lopes
Rezerve: Andreou, Christoforou, Gonzalez, Gordic, Mamas, Naoum, Olatunji, Toumpas
Antrenor: Jose Luis Oltra Castaner

Dinamo Kiev (4-4-1-1): Neshcheret- Tymchyk, Zabarnyi, Syrota, Vivcharenko- Tsygankov, Sydorchuk, Shepelev, Kabaev- Buyalskyy- Vanat
Rezerve: Avramenko, Besedin, Burda, Diallo, Garmash, Ignatenko, Karavaev, Kedziora, Kravchenko, Parris, Popov
Antrenor: Mircea Lucescu

Mircea Lucescu, neputincios în fața lui Rennes și Fenerbahce

Această grupă a fost dominată de Fenerbahce și Rennes. Cele două au mers cap la cap. Le-au învins pe Dinamo Kiev și AEK Larnaca și au remizat în meciurile directe, 2-2 în Franța și 3-3 în Turcia. Astfel, ele se află la egalitate de puncte înaintea ultimei etape, fiecare cu câte 11.

Diferența este făcută momentan de faptul că Rennes a marcat mai multe goluri în deplasare în disputele directe. Pe de altă parte, înaintea ultimei etape, Fenerbahce are un golaveraj superior, +4, față de +3.

Cele două echipe se vor duela de la distanță în ultima etapă pentru adjudecarea primului loc din această grupă. Fenerbahce va juca în deplasare, de fapt pe teren neutru, în Polonia, cu Dinamo Kiev, în vreme ce Rennes va primi vizita celor de la AEK Larnaca.

Urmăriți Playsport.ro și pe