Juve îl dă pe Drăgușin pentru un atacant. ”Azi sau mâine se decide totul!”

Radu Bordei 20.01.2021, 14:37
Juve îl dă pe Drăgușin pentru un atacant. ”Azi sau mâine se decide totul!”

Juve îl dă pe Drăgușin pentru un atacant. Dacă această mutare va avea loc, tânărul fundaș al celor de la Juventus ar putea face pereche cu Vlad Chiricheș. Se pare că Sassuolo este echipa interesată de serviciile românului, iar torinezii ar putea obține un jucător la schimb.

Se știe că Andrea Pirlo nu este mulțumit că are doar un singur atacant de careu în lot. Alvaro Morata este singurul vârf autentic din lotul campioanei. Binențeles că există și Cristiano Ronaldo, dar portughezul nu joacă mereu în această poziție. De aceea antrenorul italian caută soluții în ianuarie pentru această problemă.

Juve îl dă pe Drăgușin pentru un atacant

Gianluca Scamacca (22 ani) este omul ales de Pirlo pentru a veni la Juventus. Torinezii negociază cu Sassuolo pentru un împrumut al fotbalistului pentru 18 luni. Iar în cazul acestei tranzacții, presa susține că ar putea fi implicat și fundașul român. Sassuolo nu ar zice nu șansei de a primi la schimb un fotbalist cu un potențial mare.

Drăgușin ar putea fi coleg cu Vlad Chiricheș, la Sassuolo

Ziariștii din peninsulă sunt convinși că mutarea ar putea avea loc în zilele următoare, iar Drăgușin îl va întâlni la Sassuolo pe căpitanul naționalei, Vlad Chiricheș. Acesta este un titular de bază în echipa italiană, iar Drăgușin ar putea primi mai multe șanse să joace.

Nu va fi cedat definitiv

Presa n-a aflat dacă această mutare s-ar putea transforma într-una definitivă pentru Drăgușin. Mai mult ca sigur Juventus va alege să aibă opțiunea de a-l cumpăra pe Scamacca la finalul împrumutului și acest lucru ar putea fi valabil și pentru Drăgușin.

Totuși sunt șanse puține ca acest lucru să se întâmple. Pirlo este un admirator al calităților lui Drăgușin și crede că fundașul poate ajunge departe. românul este încurajat să se antreneze alături de fotbaliști mari ca Ronaldo sau Chiellini și toată lumea de la Juventus îi dă încredere.

De aceea au și început negocierile pentru un nou contract, care i-ar crește substanțial veniturile fotbalistului. Juventus este interesată să ajungă cât mai repede cu agentul Florin Manea, pentru că sunt și alte cluburi interesate. Chiar o rivală de Liga Campionilor ar dori să îl aducă pe tânărul jucător român.

A început să adune minute la Juventus

Drăgușin a început să prindă echipa în ultima perioadă. Chiar dacă nu joacă mult, orice apariție îi dă încredere fundașului român. A fost titular în Cupa Italiei, a jucat câteva minute și în Liga Campionilor sau Serie A.

De aceea, dacă Drăgușin va părăsi totuși pe Juventus, mai mult ca sigur va fi o măsură temporară. Jucătorul ar putea acumula mai multă experiență înainte să se întoarcă și să încerce să se impună în lotul campioanei Italiei.

Urmăriți Playsport.ro și pe