Juventus își pierde super-vedeta? Război cu președintele Agnelli: „Sunt dezamăgit că se gândește doar la bani”

Gabriel Eșanu 17.12.2020, 00:31
Juventus își pierde super-vedeta? Război cu președintele Agnelli: „Sunt dezamăgit că se gândește doar la bani”

Nu este linişte la Juventus în finalul acestui an. Campioana Italiei a remizat miercuri cu Atalanta, scor 1-1, pe propriul teren. Chiesa a marcat singurul gol al torinezilor, în vreme ce Cristiano Ronaldo a ratat o lovitură de pedeapsă. Se păstrează astfel deficitul de patru puncte faţă de liderul AC Milan, care a remizat la Genoa. Dar nu aceasta este cea mai mare problemă pentru Juventus în această perioadă. Negocierile pentru prelungirea contractului lui Paulo Dybala merg foarte greu, iar starul argentinian ar putea să o părăsească pe „Bătrâna Doamnă”.

Agnelli, despre contractul pe care i l-a propus lui Dybala: „Ar fi în top 20 cei mai bine plătiți fotbaliști din Europa”

Paulo Dybala mai are contract cu Juventus până în iunie 2022, dar oficialii lui Juventus sunt deciși ca situația să fie rezolvată în cel mai scurt timp. Mai multe echipe de top au început deja să analizeze variantele pentru a-l achiziționa pe decarul lui Juve. Dar fotbalistul de 22 de ani se plânge că nu i s-a făcut nicio ofertă concretă din partea clubului.

„Agentul meu a fost în Torino pentru o perioadă lungă de timp. Și nu a fost chemat niciodată de către cei de la club. Sunt dezamăgit să aud că se vorbește despre termeni financiari. Ar fi mai bine dacă ar putea fi spus adevărul, pentru că discuțiile despre aceste aspecte îi montează pe fani împotriva mea, cu toată dragostea pe care o am pentru Juventus”, a declarat Paulo Dybala pentru Sky Sport.

Președintele lui Juventus, Andrea Agnelli, l-a asigurat pe Dybala că și clubul îi împărtășește sentimentele. Dar i-a și reamintit că are pe masă un contract de top din partea lui Juve, la care așteaptă un răspuns. De asemenea, Dybala a fost felicitat pentru golul pe care l-a marcat în weekend, cu Genoa.

„Vestea cea bună este golul marcat de el. Paulo a avut o perioadă dificilă, după ce a contractat COVID-19. Am auzit cu mare plăcere despre dragostea lui pentru Juventus. Afecțiunea este reciprocă. Noi îl vedem pe el căpitanul viitorului. Știu că el a primit deja o propunere care îl va plasa printre primii 20 cei mai bine plătiți jucători din Europa. Așteptăm cu nerăbdare răspunsul lui”, a spus Andrea Agnelli.

Urmăriți Playsport.ro și pe