Juventus și-a lansat echipamentul pentru sezonul viitor. FOTO Cum se schimbă clasicele dungi

Moldoveanu Camelia / 13.05.2022, 18:23

Juventus și-a lansat noul echipament în care fotbaliștii o să evolueze în sezonul 2022/23 pe stadionul Allianz. Clasicele dungi au fost înlocuite cu un model creativ, iar italienii se laudă că au realizat echipamentele cu materiale 100% reciclabile.

Noul echipament pentru meciurile de acasă

Când spui dungi negre pe fundal alb, în fotbal, sigur o să te gândești la Juventus, însă italienii s-au gândit ca sezonul viitor să fie unul puțin diferit în ceea ce privește echipamentele.

Stadionul Allianz a fost inspirația pentru noul echipament de acasă 2022/23, creat de Juventus și adidas Football, care își va face debutul acasă luni seară, când Juventus va găzdui Lazio. Echipamentul va fi purtat pentru prima dată de Juventus Women, sâmbătă”, se arată pe site-ul oficial al clubului.

Triunghiurile care alcătuiesc dungile de pe echipamente fac parte din structura arhitecturală a stadionului. Mai mult, cei de la Juventus se laudă cu materiale 100% reciclate și  cea mai recentă inovație Adidas în materie de reglare a temperaturii, HEAT.RDY – KEEP COOL.

Căpitanul lui Juventus s-a săturat după 17 ani în tricoul Bătrânei Doamne

La 37 de ani, Giorgio Chiellini a rămas o prezență influentă, chiar dacă nu mai poate juca la fel de mult. Principalul obiectiv al fundașului era o ultimă prezență la un turneu final. După succesul incredibil de anul trecut, de la Euro, căpitanul lui Juventus și al Italiei se gândea la o retragere frumoasă, la Mondialul din Qatar. Din păcate, Italia a ratat prezența la turneul final, iar acum lumea așteaptă să vadă ce va fi și la echipa de club. Deși există voci care cred că fotbalistul se va retrage chiar din această vară, italianul pare tentat de o aventură peste ocean, în campionatul nord-american.

Nu este o mutare ușoară, pentru că liga americană are un plafon salarial. În plus, echipele din MLS se bazează, în ultimul timp, pe jucători tineri, care pot fi vânduți ulterior. Dar un nume uriaș, cum este cel al lui Chiellini, ar fi tentant pentru multe grupări. Pentru italian ar fi o ultimă experiență, după 17 ani, la Juventus. Orice va alege, după ce va pune ghetele în cui, va avea un loc garantat la Juventus.