Karim Benzema, performanță incredibilă la Real Madrid! Doar Cristiano Ronaldo are cifre mai bune

Bordei Radu / 13.05.2022, 12:00
Karim Benzema, performanță incredibilă la Real Madrid! Doar Cristiano Ronaldo are cifre mai bune

Karim Benzema este în cea mai bună formă a carierei sale. Francezul de 34 de ani a realizat uns ezon remarcabil, în care a dus, aproape de unul singur, echipa lui Ancelotti în finala Ligii Campionilor. Tripla cu PSG, o altă triplă cu Chelsea, o dublă în Manchester, cu City, au fost printre contribuțiile decisive ale atacantului. Iar acesta intră tot mai tare în istoria clubului madrilen.

Karim Benzema calcă pe urmele lui Cristiano Ronaldo. Cifrele incredibile ale francezului

Când starul portughez a ales să plece de la Madrid, a lăsat un gol mare în atacul echipei. Fanii se întrebau cine va fi următorul star, care va marca golurile necesare. Eden Hazard a fost marea speranță a galacticilor, dar transferul belgianului a reprezentat un mare eșec. Din fericire pentru clubul blanco, noul lider al echipei se afla deja în lot. Eliberat de obligativitatea de a juca doar pentru Ronaldo, internaționalul francez a explodat. Și în ultimele două sezoane s-a transformat într-un jucător complet. Marchează cu o frevență apropiată cu a lusitanului, dar Benzema contribuie cu mult mai mult la jocul Realului. Francezul este și un creator, crează spații pentru colegi și este și un pasator desăvârșit.

La meciul cu deja retrogradata Levante, Benzema nu a mai ieșit așa mult în evidență, i-a lăsat pe mai tinerii săi colegi, Rodrygo sau Vinicius. Dar tot și-a făcut norma și a marcat un gol. A fost reușita cu numărul 323 pentru Benzema, în tricoul blanco. Astfel, fostul jucător al Lyonului l-a egalat pe legendarul Raul, în topul celor mai buni marcatori din istoria clubului. Lider autoritar rămâne Cristiano Ronaldo, cu 451 de goluri.

Benzema este, în acest sezon, mare favorit la câștigarea Balonului de Aur. Un eventual triumf în Liga Campionilor, i-ar asigura, practic trofeul.

Real Madrid îl poate pierde pe Karim Benzema. Francezul nu este mulțumit de oferta lui Florentino Perez

În ciuda evoluțiilor sale excepționale, viitorul lui Karim Benzema la Real Madrid este incert. Francezul mai are contract cu madrilenii până în vara anului 2023. Atacantul a demarat deja negocierile pentru prelungirea înțelegerii. Florentino Perez intenționează să-i ofere lui Benzema un nou contract valabil pe un an. Jurnaliștii spanioli au dezvăluit că internaționalul francez a fost foarte dezamăgit de oferta făcută de președintele madrilenilor.

De această situație incertă ar putea profita cei de la PSG. Șefii de pe Parc des Princes sunt dispuși să facă orice pentru ca Benzema să joace pentru echipa pariziană. Astfel, dacă Florentino Perez nu plusează actuala ofertă, Benzema ar putea ajunge la PSG în vara viitoare.