Karim Benzema vrea să plece de la Real Madrid. Oferta ireală primită de la arabi

Bogdan Solomon 30.05.2023, 23:32
Karim Benzema vrea să plece de la Real Madrid. Oferta ireală primită de la arabi

Karim Benzema se gândește foarte serios s-o părăsească pe Real Madrid la finalul acestui sezon, după 14 ani. Din dorința de a atrage încă un nume sonor după Cristiano Ronaldo, arabii vin cu o propunere ireală.

Benzema se desparte de Real Madrid. Oferta de pe altă planetă pe care i-au făcut-o arabii

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, extrem de cunoscut pentru predicțiile sale din perioadele de mercato, atacantul francez a primit oferta oficială chiar înaintea meciului cu Sevilla de pe 27 mai (2-1). Decizia finală va fi luată în scurt timp, după discuțiile cu familia.

„Galacticii” l-ar dori în continuare, dar șansele sunt extrem de mici. Cu atât mai mult cu cât noul contract, valabil până în vara lui 2024, i-ar fi fost pus pe masă încă de anul trecut, dar nu l-a semnat până acum.

„Karim Benzema a primit o propunere uriașă din Arabia Saudită. Real Madrid a fost deja informată că el se gândește serios să plece. Actele de prelungire erau gata de anul trecut, dar nu s-au semnat până acum. Benzema va discuta cu agentul și familia, ca apoi să ia decizie”, a anunțat Fabrizio Romano, prin intermediul rețelelor de socializare.

Arabii îl ademenesc cu un salariu uriaș

De asemenea, relevo.com, Al-Ittihad este echipa care încearcă să-l convingă pe Benzema să i se alăture din sezonul viitor, cu un salariu ireal, la care contribuie guvernul saudit. Nu mai puțin de 200 de milioane de euro ar urma să încaseze pentru cei doi ani de contract.

Propunerea include și alte facilități, în speranța că îl vor convinge să plece de la Real Madrid. Au mai încercat și în trecut, fără succes, dar acum se pare că mutarea are mari șanse de reușită. În actualul sezon, francezul a bifat 42 de meciuri, a înscris 30 de goluri și a oferit șase pase decisive, în toate competițiile.

Cristiano Ronaldo chiar anunța recent că Arabia Saudită va ajunge printre cele mai bune cinci campionate ale lumii, datorită investițiilor în infrastructură și eforturilor depuse pentru atragerea celor mai mari jucători. „Din punctul meu de vedere, campionatul din Arabia Saudită devine mai bun, iar anul următor va fi și mai bun. Pas cu pas, acest campionat va intra în primele cinci din lume, dar e nevoie de timp, de jucători, de infrastructură. Cred că această țară are un potențial senzațional, oameni senzaționali, iar campionatul va fi unul excelent”, spunea CR7 după golul decisiv marcat pentru Al-Nassr în meciul cu Al-Shabab.

Urmăriți Playsport.ro și pe