Kehinde Fatai a răbufnit după acuzațiile care i s-au adus: „O să-l dau în judecată. Nu poți să mă distrugi, să-mi termini numele”

Bădulescu Silvian 04.11.2021, 08:53
Kehinde Fatai a răbufnit după acuzațiile care i s-au adus: „O să-l dau în judecată. Nu poți să mă distrugi, să-mi termini numele”

Kehinde Fatai, atacantul de 31 de ani al celor de la FC Argeș, a reacționat în cadrul unei conferințe de presă, la o zi după ce fostul antrenor, Gheorghe Butoiu, l-ar fi acuzat pe acesta că „ar fi cu 4 ani mai bătrân”.

„De când am venit în țara asta, mi-am văzut de treaba mea!”

Fostul atacant al celor de la Astra Giurgiu, Farul Constanța, Sparta Praga sau Ufa a reacționat după declarațiile date în presă despre vârsta lui.

Nu-mi place să vorbesc despre aceste lucruri. Eu știu cine sunt. De când am venit în țara asta, mi-am văzut de treaba mea. Antrenorul care a vorbit, cu tot respectul, era antrenorul echipei a doua la Farul, atunci. Ion Marin era antrenorul meu și m-a trimis să joc acolo” a declarat acesta.

De asemenea, acesta s-a apărat, spunând că era cel mai bun de la echipa secundă.

Jucam foarte bine, eram cel mai bun și de aceea a zis că sunt mai mare. Dar sunt lucruri din 2008 pe care le spune despre mine și nu sunt adevărate. În primul rând, nu poți să părăsești țara dacă nu ai 18 ani. Eu nu aveam 18 ani când am plecat din țara mea cu ajutorul lui Ion Marin, care a făcut actele să mă ia ca tată. Acum, uite ce vorbește omul acesta. O să-l dau în judecată, să aducă dovezi. Nu poți să mă distrugi, să-mi termini numele” a completat atacantul nigerian.

„Ar fi cu 4 ani mai bătrân”

Gheorghe Butoiu, fost atacant al Diviziei A, în anii 1990, la echipe precum Farul, Rapid sau FC Național a făcut dezvăluirea despre Kehinde Fatai în cadrul emisiunii GSP Live.

Butoiu a antrenat juniorii echipei Farul, cu care a fost campion în 2008. Printre jucătorii de atunci se aflau Denis Alibec, Cosmin Matei, dar și Kehinde Fatai, despre care a spus că nu ar fi născut în 1990, așa cum apare în documentele oficiale.

Andrei Prepeliță, antrenorul celor de la FC Argeș, și, implicit, al lui Kehinde Fatai a ținut să-i ia apărarea elevului său.

Nici mie nu mi se pare normal ca un antrenor, nici nu știu unde e acum să facă afirmațiile astea despre Fatai, după atâta timp. El nu e un copil să se pună problema că are o vârstă sau alta. El aj ucat la echipe importante din Europa și probabil că toată lumea l-a verificat și nu pot trece astfel de lucruri. E de foarte mult timp în România, îl cunoaște toată lumea, e un jucător de valoare” a declarat și fostul mijlocaș și actualul antrenor al lui FC Argeș.

Urmăriți Playsport.ro și pe