Keșeru, noul căpitan la FCSB? Iordănescu a lămurit situația banderolei: ”Pentru mine el este căpitanul echipei!”

Catinca Giosanu 30.09.2021, 23:55
Keșeru, noul căpitan la FCSB? Iordănescu a lămurit situația banderolei: ”Pentru mine el este căpitanul echipei!”

Au mai rămas doar câteva ore până când FCSB o va înfrungta pe Chindia Târgoviște, în etapa a 11-a a sezonului regulat. Partida  se va disputa vineri, de la ora 21:00, iar Edi Iordănescu a ținut să lămurească situația banderolei pentru a pune capăt tuturor speculațiilor.

Cine va purta banderola la meciul cu Chindia Târgoviște

Florin Tănase, căpitanul de drept al FCSB-ului, la lipsi de la meciul cu Chindia. Jucătorul de națională este accidentat și are nevoie de recuperare. În acest context, banderola celor de la FCSB s-a tot plimbat la ultimele jocuri ale roș-albaștrilor. A stat ba pe brațul lui Andrei Miron, ba pe cel al lui Claudiu Keșeru, iar acum urmează să fie plasată la un alt jucător.

La conferința de presă premergătoare jocului cu formația dâmbovițeană, Edi Iordănescu a explicat cum stau, de fapt, lucrurile și cine va purta controversata banderolă.

Cred că am clarificat. E decizia mea, îmi aparține. Consider că avem 3-4 jucători care pot îndeplini acest rol în orice moment prin prisma valorii, experienței lor. Keșeru, cu siguranță, este unul dintre acești 3-4 jucători, dar rămâne valabil ce am spus inițial.

Pentru mine, căpitanul echipei este Tănase, care este în afara lotului cu această accidentare. Am apelat la Miron și i-am dat lui banderola. El a lipsit, a avut-o Claudiu. Când va reveni, Tănase va fi cu banderola pe mână. Asta nu îi face pe Miron sau Keșeru mai puțin importanți în economia jocului sau în relația cu vestiarul.”,  a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

Ce părere are Iordănescu despre elevii lui Emil Săndoi

De marcat este că Edi Iordănescu i-a lăudat pe cei de la Chindia, spunând că se așteaptă la o misiune foarte dificilă la Ploiești.

Legăm victorii, e important, chiar dacă mi-aș fi dorit o manieră un pic mai solidă. Cu toate astea, deficitul de puncte nu ne lasă să fim liniștiți. Avem un joc extrem de greu. Chindia e o echipă foarte bine organizată, bine pregătită fizic, disciplinată tactic, o echipă cu un antrenor care pune mult preț pe aceste detalii.

Chindia a arătat multe lucruri bune în acest debut de sezon, dar și în sezonul trecut. Suntem pregătiți pentru o confruntare dificilă. Avem nevoie maximă de puncte. Trebuie să fim extrem de bine montați ca să aducem punctele acasă și să avem liniștea în această pauză pentru meciurile echipei naționale.”, a transmis antrenorul celor de la FCSB.

Colaj Foto : Fasui Alin Andrei

Urmăriți Playsport.ro și pe