Klopp a luat-o complet razna după golul de 7-0 în fața lui United. Ce l-a înfuriat!

Ioan Valentin Oprea 06.03.2023, 08:48
Klopp a luat-o complet razna după golul de 7-0 în fața lui United. Ce l-a înfuriat!

Liverpool s-a distrat ieri, în derby-ul cu Manchester United şi se menţine în coasta lui Tothenham, ocupanta ultimului loc ce duce în Champions League.

Chiar dacă echipa lui s-a impus cu un categoric scor de 7-0, Jurgen Klopp a făcut o adevărată criză de nervi la sfârşitul confruntării găzduite de stadionul „Anfield Road”. Tehnicianul în vârstă de 55 de ani nu s-a putut bucura de ultimul gol al „cormoranilor”, marcat de atacantul brazilian Firmino, în minutul 88.

Klopp, oprit de tuşier

Un fan a stricat sărbătoarea jucătorilor de la Liverpool şi a pătruns pe teren. Stewarzii au intervenit prompt şi l-au escortat de pe gazon, dar Klopp a gesticulat vizibil nervos de pe margine. A fost nevoie ca tuşierul să-l oprească pe Klopp.

Anul trecut, în august, Jurgen Klopp a avut o reacţie similară în timpul disputei cu Crystal Palace. Căpitanul Virgil van Dijk şi ceilalţi coechipieri ai săi încercau atunci să înscrie golul victoriei în minutele de final ale întâlnirii, iar un atac promiţător a fost oprit de un fan care a invadat terenul. Klopp a fost cu greu calmat de cel de-al patrulea oficial, fără a se ajunge la o altercaţie.

Tot mai multe voci cer demisia lui Klopp

Aproape eliminată din Liga Campionilor, după eşecul suferit pe teren propriu, în faţa deţinătoarei trofeului, Real Madrid, Liverpool se concentrează pe campionat. Tot mai multe voci cred însă că domnia lui Jurgen Klopp se apropie de sfârşit.

Fostul mare atacant francez Thierry Henry îl apară pe Klopp, dar spune răspicat că e nevoie urgentă de o schimbare pentru Liverpool. „Nu cred că Jurgen Klopp trebuie să plece, dar unii jucătorii nu mai au nivelul pe care îl aveau înainte. Li se întâmplă uneori aceasta chiar şi celor mai valoroşi jucători şi mi s-a întâmplat şi mie. Este sfârşitul unei ere”, a comentat Henry evoluţiile cormoranilor de pe parcursul actualului sezon.

Chelsea l-ar vrea pe Klopp

Jurnaliştii din Albion dezvăluie că managerul german a intrat în atenţia lui Chelsea, care are un campionat dezamăgitor sub conducerea lui Graham Potter. Albaștrii s-au impus în ultima etapă din Premier League în fața lui Leeds, 1-0, însă viitorul lui Potter pe „Stamford Bridge” este în continuare sub semnul întrebării.

Proprietarul american al lui Chelsea, Todd Boehly, este interesat să ajungă la un acord cu Klopp, în vară, şi să-l instaleze pe acesta antrenor. „Admiraţia patronului lui Chelsea pentru Klopp a fost dezvăluită de curând, în timp ce întrebările cu privire la viitorul lui Potter cresc din ce în ce mai mult”, scrie sportbible.com.

Urmăriți Playsport.ro și pe