Kylian Mbappe e aproape de pasul cel mare. Cu cine va semna atacantul francez în zilele următoare

Catinca Giosanu 08.05.2022, 14:28
Kylian Mbappe e aproape de pasul cel mare. Cu cine va semna atacantul francez în zilele următoare

Kylian Mbappe mai are contract cu PSG doar până la finalul stagiunii. Atacantul francez a primit mai multe oferte de prelungire, însă le-a refuzat pe toate fără să țină cont de sumă și condiții. Acum, starul internațional e aproape de pasul cel mare. Cu cine va semna Mbappe în perioada imediat următoare.

Kylian Mbappe, decizie de ultim moment

Contractul lui Kylian Mbappe la PSG va expira în luna iunie, însă deocamdată nu a dat niciun indiciu cu privire viitorul său. Vedeta echipei de fotbal Paris Saint-Germain este dorit și de cei de la Real Madrid. Madridenii i-ar fi oferit lui Mbappe un salariu de 30 de milioane de euro anual, conform sport.es.

Atacantul francez încă nu a luat o decizie finală în ceea ce privește viitorul său. Oficialii lui Manchester United voiau și ei să îl transfere pe jucătorul de 23 de ani.

Conducerea clubului Paris Saint-Germain este dispusă să facă mari eforturi pentru a-l convinge pe starul Kylian Mbappe să rămână pe Parc Princes.

Anunțul făcut de consilierul lui Mbappe

Cei de la Le Parisien au scris, zilele trecute, că formația pariziană ar fi ajuns la un acord de principiu cu starul de 23 de ani, pentru prelungirea contractului pe o perioadă de doi ani. Informația a fost negată de familia lui Kylian Mbappe.
Presa din străinătate susține în continuare că PSG este favorită să obțină semnătura lui Mbappe. Parizienii i-ar fi oferit starului francez un salariu anual net de 50 de milioane de euro, precum şi o primă de 100 de milioane de euro.
Nu se știe ce decizie va lua atacantul francez. Cert este că nu există niciun acord de principiu cu PSG, după cum a menționat mama lui Mbappe.
Nu există niciun acord de principiu cu PSG (sau cu orice alt club). Discuţiile privind viitorul lui Kylian continuă într-un climat de mare serenitate, care să-i permită să facă cea mai bună alegere, cu respectul tuturor părţilor.”, a scris mama lui Kylian Mbappe, pe contul ei de Twitter.
Urmăriți Playsport.ro și pe