Kylian Mbappe, la Manchester United pentru 180.000.000 de euro. Informația a apărut chiar în dimineața în care începe Mondialul

Olteanu Ștefan 20.11.2022, 15:19
Kylian Mbappe, la Manchester United pentru 180.000.000 de euro. Informația a apărut chiar în dimineața în care începe Mondialul

Kylian Mbappe (23 de ani) ar putea ajunge la Manchester United în această iarnă, pentru uriașa sumă de 180.000.000 de euro. Anunțul a fost făcut de jurnaliștii britanici de la Daily Star, iar tranzacția s-ar putea materializa chiar după Mondialul din Qatar.

Manchester United sparge banca pentru Kylian Mbappe! „Diavolii” pun la bătaie 180.000.000 de euro

Manchester United pare disperată să prindă un loc în primele patru din Premier League la finalul sezonului, iar în fereastra următoare de mercato „diavolii” vor să realizeze cea mai grea mutare posibilă: aducerea lui Kylian Mbappe pe Old Trafford, în schimbul a 180.000.000 de euro!

Informația a fost lansată de jurnaliștii de britanici de la Daily Star, care vin și cu câteva argumente. În primul rând, aceștia scot în evidență relația tot mai tensionată dintre Kylian Mbappe și PSG.

În ultimele săptămâni, spaniolii de la Marca au transmis că starul din naționala Franței s-a săturat de tratamentul pe care îl primește pe Parc des Princes și vrea să plece cu orice preț în această iarnă.

Pe de altă parte, Manchester United ar urma să renunțe la Cristiano Ronaldo în ianuarie, iar astfel ar putea să îi acopere pretențiile financiare uriașe lui Mbappe.

„United este unul dintre puținele cluburi din Europa capabile să îi plătească lui Mbappe 500.000 de lire sterline pe săptămână, salariu pe care i-l oferă și lui Ronaldo. De asemenea, la această sumă s-ar putea adăuga și bonusuri semnificative de performanță, care să îl tenteze pe cel mai interesant tânăr jucător din lume să facă pasul în Anglia”, notează Daily Star.

Rămâne de văzut care vor fi șansele lui Manchester United de a realiza acest transfer. Momentan, se speculează că suma care le-ar putea fi oferită celor de la PSG se ridică la aproximativ 180.000.000 de euro.

Cât câștigă, de fapt, Leo Messi și Neymar la PSG. Cei doi nu se apropie de încasările lui Kylian Mbappe

Salariile lui Kylian Mbappe, Leo Messi și Neymar de la PSG au fost toate date publicității de către jurnaliștii francezi de la Le Parisien.

Totul s-a petrecut pe 24 octombrie 2022. Ziua a început cu cifrele din contractul lui Mbappe, care l-au plasat pe internaționalul francez în fruntea topului celor mai bine plătiți fotbaliști din întreaga lume.

Mai precis, Mbappe va primi în cei trei ani de contract pe care îi mai are pe Parc des Princes, după prelungirea înțelegerii din vară, suma totală de 630 de milioane de euro brut.

În această sumă sunt incluse salariul anual de 70 de milioane de euro, prima de semnătură de 180 de milioane de euro, dar și alte trei bonusuri de fidelitate pe care le va primi dacă alege să își ducă înțelegerea la final.

Potrivit Le Parisien, Mbappe va încasa o primă de 70 de milioane de euro dacă nu pleacă în anul 2023 de la PSG, încă 80 de milioane dacă nu pleacă în 2024 și încă 90 de milioane dacă nu pleacă în 2025.

În ceea ce îi privește pe Leo Messi și Neymar, aceștia sunt următorii doi în topul celor mai mari salarii din Ligue 1. Le Parisien susține că Neymar a acceptat o ușoară reducere a salariului de 36 de milioane de euro net, cel cu care în 2017 a fost ademenit pe Parc de Princes. Reducerea i s-a aplicat de anul trecut, atunci când a semnat un nou contract, valabil până în 2027.

Și, în cele din urmă, Leo Messi este răsplătit cu un salariu de 41 de milioane de euro net pe sezon.