Kylian Mbappe, la Real Madrid. Francezul a ajuns la un acord cu echipa spaniolă privind transferul său

Radu Bordei 31.01.2022, 15:09
Kylian Mbappe, la Real Madrid. Francezul a ajuns la un acord cu echipa spaniolă privind transferul său

Transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid este ca și confirmat. Mutarea anunțată de aproape un an de zile se va petrece în curând. Parizienii vor trebui să accepte că vor pierde starul în jurul căruia visau să construiască echipa în viitor. Iar asta fără să obțină niciun ban. Chiar și pentru miliardarii PSG-ului, o pierdere financiară de asemenea proporții s-ar putea să îi afecteze.

Pariul directorului sportiv Leonardo nu a reușit. Conducerea nu a vrut să accepte oferta Realului din vara trecută. PSG a mizat totul pe faptul că Mbappe va accepta prelungirea contractului. Dar acest lucru pare tot mai puțin probabil.

Kylian Mbappe merge la Real Madrid. Cum a pierdut PSG 160 de milioane de euro

Atacantul a fost cel mai bun jucător, în care Neymar a fost mai mult accidentat, iar Messi nu s-a adaptat total în capitala Franței. Mbappe a marcat 19 goluri, până acum, în acest sezon. Iar din vară suporterii celor de la PSG îl vor vedea în tricoul blanco. Campionul mondial a intrat în ultimele luni de contract și nu va semna prelungirea cu PSG. Mabppe visează de mic să joace la Real Madrid și este gata să meargă din vară în capitala Spaniei.

Se pare că jucătorul s-ar fi înțeles deja cu gruparea blanco. Galacticii vor pune la bătaie și un bonus uriaș de semnătură, undevba la 80 de milioane de euro. Chiar și așa Real va face economie la suma de transfer. Și își va asigura următorul nume mare din fotbal, viitorul Balon de Aur, după Messi și Cristiano Ronaldo.

Cine vine să îl înlocuiască pe Kylian Mabppe. Transferul poate avea loc azi

PSG nu va rămâne total descoperită. Vicecampioana Franței negociază cu Barcelona, pentru a-l aduce pe Ousmane Dembele. Atacantul francez a refuzat să semneze prelungirea contractului cu Barcelona, iar clubul vrea să scape de el în această iarnă. Deși ar fi o pierdere financiară, catalanii ar scăpa de un salariu mare, pentru a se concentra pe viitoare transferuri.

Xavi avea planuri mari pentru fotbalist, dar refuzul acestuia de a semna o nouă înțelegere a schimbat lucrurile. Antrenorul a decis să îl scoată din lot, iar francezul vrea să plece cît mai repede. Varianta PSG este ideală, mai ales dacă Mbappe nu va mai fi prezent din vară. Francezii și-ar asigura serviciile unui fotbalist cu un potențial uriaș. Acesta ar putea să evolueze la Paris și să atingă nivelul pe care l-a arătat la Dortmund

Urmăriți Playsport.ro și pe