Kylian Mbappe nici nu a ajuns la Real Madrid și deja creează tensiuni. Ce solicită starul francez pentru a semna cu madrilenii

Gabriel-Alexandru Ioniță / 11.10.2021, 22:41
Kylian Mbappe nici nu a ajuns la Real Madrid și deja creează tensiuni. Ce solicită starul francez pentru a semna cu madrilenii

Kylian Mbappe a intrat în ultimul an de contract la PSG și refuză momentan să semneze un nou acord. Atacantul francez în vârstă de 22 de ani a spus în mai multe rânduri că își dorește foarte mult să evolueze pentru Real Madrid. Club pe care îl susține încă din copilărie.

Iar mutarea pare extrem de probabilă în acest moment. Florentino Perez, președintele Realului, chiar a fost surprins în urmă cu aproape două săptămâni în momentul în care i-a spus unui fan că Mbappe va ajunge în capitala Spaniei în vara anului viitor.

Kylian Mbappe ar avea o cerință care poate produce tensiuni mari la Madrid

De asemenea, starul francez a refuzat mai multe oferte extrem de avantajoase din punct de vedere financiar făcute de conducerea lui PSG pentru a rămâne pe Parc des Princes.

Un singur aspect pare că mai stă în calea acestui transfer. Acesta este însă unul extrem de important și care va provoca cel mai probabil foarte multe polemici în capitala Spaniei. Și nu numai.

Potrivit celor de la El Nacional, Kylian Mbappe i-ar cere lui Florentino Perez nici mai mult nici mai puțin decât înlocuirea lui Carlo Ancelotti. Francezul nu concepe să nu se lupte pentru toate trofeele puse în joc dacă va semna cu Real Madrid.

Și nu îl consideră pe antrenorul italian capabil de a purta echipa spre împlinirea acestui deziderat. Conform sursei citate, unul dintre favoriții lui Mbappe ar fi Joachim Low. El s-a despărțit recent de naționala Germaniei, pe care o pregătea din 2006.

Decizia starului francez ar putea fi influențată de viitoarea destinație a lui Zinedine Zidane

De asemenea, Kylian Mbappe ar agrea și posibilitatea de a fi pregătit pe Santiago Bernabeu de conaționalul său Zinedine Zidane. Doar că fostul mare mijlocaș al Realului tocmai ce s-a despărțit în urmă cu câteva luni de gruparea blanco.

În această perioadă numele lui „Zizou” a fost vehiculat și pe lista de posibili înlocuitori ai lui Didier Deschamps la naționala Franței. Dar și pe cea a lui PSG pentru înlocuirea lui Mauricio Pochettino.

Astfel, este posibil ca Mbappe să se răzgândească în legătură cu plecarea de la PSG în cazul în care pe Parc des Princes ar ajunge Zinedine Zidane. Aflat în prezent liber de contract.

Kylian Mbappe, eroul Franței în Nations League

Până a se stabili exact unde își va continua cariera, Kylian Mbappe a fost esențial în câștigarea de către naționala Franței a celei de-a doua ediții de UEFA Nations League. Atacantul lui PSG a marcat câte un gol și în semifinala cu Belgia și în finala cu Spania.

De asemenea, în finala de duminică seara, a oferit și pasa decisivă pentru Karim Benzema. Înainte de a marca golul victoriei campioanei mondiale en-titre.